Ayvalık Ziraat Odası Meclisi Toplandı

Ayvalık Ziraat Odası Meclisi Toplandı
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Ziraat Odası Meclisi aylık rutin toplantısını Meclis Başkanı Mehmet Amaç öncülüğünde gerçekleştirdi.Toplantıda; Başkan Mehmet Amaç’ın yanı sıra; Ziraat Odası Meclis Baş...

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Ziraat Odası Meclisi aylık rutin toplantısını Meclis Başkanı Mehmet Amaç öncülüğünde gerçekleştirdi.

Toplantıda; Başkan Mehmet Amaç’ın yanı sıra; Ziraat Odası Meclis Başkan Yardımcısı Mehmet Karaman, Meclis Üyeleri; Egemen Bilir, Hikmet Özdemir, Mahmut Oral, Veysel Karaman, Mustafa Tüfekçi, Turgay Demirlenk, Uğur Çaycılar, Hasan Baysal ve Serdar Çobanoğlu da hazır bulundu.

Odanın Mizan kayıtlarının değerlendirilip onaylandığı toplantıda, Ayvalık’taki çiftçi ve ziraatçılara danışmanlık hizmeti verebilmek için bir iktisadi işletme kurulabilmesi içinde görüş alışverişinde bulunuldu.

Ayvalık Ziraat Odası bünyesinde kurulması öngörülen İktisadi İşletme ile ilçe genelindeki çiftçilerin zirai sorunlarına yönelik danışmanlık hizmeti verileceği öğrenildi.

Devlet destekli olarak kurulacak olan danışma hizmeti verecek iktisadi işletmenin Ayvalıklı çiftçi ve ziraatçılara yönelik çalışmalardan herhangi bir ücret yada mali yük getirmeyeceği kaydedildi.

Toplantıda, mevcut Ziraat Odası binasının fizikli koşullarının gözden geçirilmesi ve binanın boya ve bakımının yapılabilmesine ilişkin konularda karara bağlandı.

Ayvalık’taki zirai alanlarda zeytincilerin en büyük sorunları olarak bilinene zeytin zararlıları ve ilaçlamalarına yönelik görüş alışverişlerinde bulunulan toplantıda, zeytin ağaçlarının yaprak dökümlerinden kaynaklana rekolte kayıpları da masaya yatırıldı.

BALIKESİR’İN AYVALIK İLÇESİNDE, ZİRAAT ODASI MECLİSİ AYLIK RUTİN TOPLANTISINI MECLİS BAŞKANI MEHMET AMAÇ ÖNCÜLÜĞÜNDE GERÇEKLEŞTİRDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.