Ayvalık’taki Öğretmenler İçin 5 Günlük Seminer

Ayvalık’taki Öğretmenler İçin 5 Günlük Seminer
Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünün 1-5 Eylül 2014 tarihleri arasında Ayvalık’ta düzenlediği 5 günlük ‘Problem Çözme Teknikleri Semineri ve Çatışma ve Stres Yönetimi Semineri’ Ayvalık Cunda Turizm Otelcilik ve Uygulama Oteli’nd

- Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünün 1-5 Eylül 2014 tarihleri arasında Ayvalık’ta düzenlediği 5 günlük ‘Problem Çözme Teknikleri Semineri ve Çatışma ve Stres Yönetimi Semineri’ Ayvalık Cunda Turizm Otelcilik ve Uygulama Oteli’nde başladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen ve Mesleki ve Teknik Eğitim Müdürlüğü Temsilcisi Abbas Balkız’ın açılış konuşmalarını yaptığı seminerde; Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesinden Doç. Dr Emine Kolaç, Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi’nden Yrd. Doç. Dr. Sadet Maltepe ve Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Eğitim Fakültesinden Yrd. Doç. Dr. Hülya Okuyan Problem çözme teknikleri hakkında, Atatürk Üniversitesi KK Eğitim Fakültesinden Doç Dr. Başaran Gençdoğan, Yrd. Doç. Dr Adem Peker ve Yrd. Doç. Dr.İsmail Ay, Çatışma ve Stres Yönetimi hakkında beş gün boyunca kurumsal ve uygulamalı olmak üzere Türkiye’nin değişik illerinden gelen toplam 230 öğretmene seminer verecek. Seminerin 5 Eylül 2014 Cuma günü katılımcılara sertifikalarının verilmesiyle sona ereceği de gelen bilgiler arasında.

AYVALIK’TAKİ ÖĞRETMENLER İÇİN 5 GÜNLÜK SEMİNER

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.