Azdavay Meslek Yüksek Okulu'na Yök'ten Onay Çıktı

Azdavay Meslek Yüksek Okuluna Yökten Onay Çıktı
Azdavay Meslek Yüksek Okulu 2015-2016 Eğitim öğretim yılında açılıyor.

- Azdavay Meslek Yüksek Okulu 2015-2016 Eğitim öğretim yılında açılıyor.

Azdavay’a MYO kazandırılması amacı ile kurulan Azdavay Yüksek Okul Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından temeli 11 Kasım 2010 tarihinde atılan ve 2013 yılında bitirilen okul, Kastamonu Meslek Yüksek Okulu Azdavay Kampüsü olarak hizmet verecek.

Meslek Yüksek Okulunun açılma kararının çıkmasından dolayı çok sevinçli olduğunu belirten Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek “Azdavayımıza MYO kazandırılması kararının hemşerilerimizle beraber alınması ve temelinin atılmasından itibaren okulumuzun takipçisi olduk. Üç yıl gibi bir sürede bitirilen binamızın hizmete açılacak olması bize heyecan veriyor. Kastamonu Üniversitesi tarafından Yüksek Öğrenim Kurumuna açılması teklif edilen okulumuzun iki bölüm olarak açılması onaylandı. Okulumuzda Sosyal Güvenlik ve Sağlık Kurumları İşletmeciliği bölümleri 40 ar öğrenci kapasitesi ile 2015-2016 öğretim yılı tercih kılavuzunda yerini alacaktır. Okulumuza iki bölüm daha açılması için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Amacımız okulumuzun en az dört bölüm olması ve 6 yüz öğrencinin okulumuzda eğitim görmesidir.

Başta Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın ve Dernek Başkanımız Cevat Taşkan olmak üzere okulumuzun temel atılmasından açılmasına kadar emekleri geçen herkese şükranlarımı sunuyor ve teşekkür ediyorum” diye konuştu.

AZDAVAY MESLEK YÜKSEK OKULU'NA YÖK'TEN ONAY ÇIKTI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.