Baba ve oğlun esrarengiz ölümü

Baba ve oğlun esrarengiz ölümü
Yaklaşık bir ay önce art arda rahatsızlanan baba ile oğlu hayatını kaybetti, annenin ise tedavisi sürüyor.

Adana'da yaklaşık bir ay önce art arda rahatsızlanan baba ile oğlu hayatını kaybetti, annenin ise tedavisi sürüyor.

Edinilen bilgiye göre, olay Yüreğir ilçesi, Dadaloğlu Mahallesi'nde yaklaşık 1 ay önce meydana geldi. İddiaya göre, Mehmet Belhan (37) yaklaşık 1 ay önce grip rahatsızlığı nedeniyle bir özel tıp merkezine gitti. Burada serum yapılıp iğne verilen gencin rahatsızlığı artınca Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Bu sırada baba Mustafa Belhan'da (66) rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Baba ve oğul Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

Bu olaydan bir gün sonra anne Kadriye Belhan'da (60) aynı şikayetlerle rahatsızlanarak özel bir hastaneye yatırıldı. Hastanede tedavilerine başlanan baba, anne ve oğulun durumunda düzelme olmadı.

Baba Mustafa Belhan 20 Mart'ta hayatını kaybetti. Babanın cenazesi Buruk Mezarlığı'nda toprağa verildi. Belhan ailesi bu acıyı yaşarken 25 Mart'ta da Mehmet Belhan hayatını kaybetti. Mehmet Belhan'da ailesi tarafından Buruk Mezarlığı'nda toprağa verildi. Bu sırada anne Belhan'ın durumu ağırlaştı. Anne makineye bağlı olarak yaşama tutunuyor. Belhan ailesi, Kadriye Belhan için de Mehmet Belhan'ın yanındaki mezarlığı satın aldı.

"ANNE, BABA VE OĞUL DOMATES KONSERVESİ YEDİ"

Ölümlerin ardından yapılan araştırmada anne, baba ve oğlun rahatsızlanmadan önce domates konservesi yediği belirlendi. Yapılan ön otopside ise ailenin gıda zehirlenmesinden öldüğü raporu verildi. Ancak baba ve oğlun kesin ölüm nedeni gelecek otopsi raporundan sonra ortaya çıkacak.

Baba ve oğlun esrarengiz ölümü

Baba ve oğlun esrarengiz ölümü

Baba ve oğlun esrarengiz ölümü

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.