Babası Cezalandırınca İntihar Etmek İstedi

Babası Cezalandırınca İntihar Etmek İstedi
Adana’da babasının cebinden habersiz para aldığı için cezalandırdığı genç kız, av tüfeği ile intihar girişiminde bulundu.

- Adana’da babasının cebinden habersiz para aldığı için cezalandırdığı genç kız, av tüfeği ile intihar girişiminde bulundu.

Edinilen bilgiye göre, olay, Yüreğir ilçesi Yunusoğlu Hürriyet Mahallesi 4892 Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, lise son sının öğrencisi M.K. (15), arkadaşına hediye almak için babasının haberi olmadan pantolonun cebinden 200 TL aldı. Bu sırada uyunan baba M.K., kıyafetlerini giydikten sonra cebindeki paranın eksik olduğunu fark etti. Eşi B.K.'ye “Cebimden para aldın mı?” diye soran M.K., olumsuz cevap alması üzerine parayı kızının aldığından şüphelendi. M.K., okula gitmeye hazırlanan kızı M.K.'ye kızarak “Sana okula gitmeyi yasaklıyorum” dedi. Ağlayarak odasına giren M.K., babasına ait ruhsatlı av tüfeği ile göğsüne ateş etti. Ağır yaralanan genç kız, ailesi tarafından götürüldüğü Seyhan Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde tedaviye alındı. M.K.’nin hayat tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.