Babasının Zincire Vurduğu Genç Kız...

Babasının Zincire Vurduğu Genç Kız...
Adana’da bir şahıs, kızını evde erkek arkadaşıyla yakaladıktan sonra 9 metre zincirle kapıya bağladı. Kuru sıkı tabancayla intihar girişiminde bulunan genç kız, ağır yaralandı. Edinilen bilgiye göre,...

Adana’da bir şahıs, kızını evde erkek arkadaşıyla yakaladıktan sonra 9 metre zincirle kapıya bağladı. Kuru sıkı tabancayla intihar girişiminde bulunan genç kız, ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, olay, Seyhan ilçesine bağlı İstiklal Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, lise 4. sınıf öğrencisi S.Y. (18) annesi S.Y ve babası M.Y. evde olmadığı bir zamanda erkek arkadaşını eve çağırdı. Baba ise evde unuttuğu cüzdanını almak için işten eve geri gelip kapıyı açarak içeri girdi. Bu arada içeride kızını bir erkekle birlikte otururken gördü. Erkek şahıs evden kaçtı. Baba genç kıza bağırarak, "Bundan sora okula gitmek yok, sana ceza veriyorum" dedi. Öfkeli baba, işe gitmeden kızının evden dışarı çıkmaması için 9 metre zincirle kapıya bağladı. Bunun üzerine psikolojisi bozulan genç kız, annesi gelmeden evdeki babasının kuru sıkı tabancasını alarak göğüsüne bir el ateş etti. Bu arada, anne S.Y ise pazardan evine döndü. Kızını yerde kapının önünde kanlar içinde görünce hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri genç kızı ambulansa alıp Dr. Aşkım Tüfekçi Çukurova Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Yakın mesafeden göğüsüne ateş ettiği için hayati tehlikesi olan genç kız yoğun bakıma kaldırıldı. Genç kız hayatta kalma mücadelesi verirken babanın ifadesine başvuruldu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.