Bağcı Unutulmadı

Bağcı Unutulmadı
Gazeteci Kemal Bağcı ölümünün 17. yılında ailesi ve meslektaşları tarafından mezarı başında dualarla anıldı.

- Gazeteci Kemal Bağcı ölümünün 17. yılında ailesi ve meslektaşları tarafından mezarı başında dualarla anıldı.

Bağcı ailesi ve basın mensuplarının büyük ilgi gösterdiği anma programında konuşan Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay, Kemal Bağcı’yı ölümünün 17. yılında saygı ve rahmetle bir kez daha andıklarını ve asla unutmayacaklarını söyledi.

Gaziantep'te, 1997 yılında seçim otobüsü üzerinde, tabelaya çarparak 32 yaşında hayatını kaybeden gazeteci Kemal Bağcı, ölümünün 17’inci yıldönümünde mezarı başında anıldı. Asri Mezarlıktaki anma programına Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay, merhum Bağcı’nın eşi Elif Bağcı, oğlu Uğur Bağcı ve çok sayıda basın mensubu katıldı. Bağcı’nın mezarı başında dualar okundu ve gazeteci dostları bazı anılarını paylaşarak, Bağcı’nın iyi bir gazeteci olduğunu ifade etti.

AY: “ÖRNEK BİR GAZETECİYDİ”

Programda bir konuşma yapan Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay, Bağcı’nın genç gazetecilere her zaman örnek olduğunu belirterek, “Rahmetli Kemal Bağcı, iyi bir gazeteci ve dürüst bir insandı. Kendisi örnek alınacak bir kişiliğe sahipti. Biz rahmetliyi hiçbir zaman unutmadık ve unutmayacağız. Ölümünün 17'inci yıl dönümünde kendisini saygıyla ve rahmetle bir kez daha anıyoruz. Allah camiamıza bir daha böyle acılar göstermesin” dedi.

BAĞCI: “AİLEMİZ ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Merhum Kemal Bağcı’nın oğlu Uğur Bağcı ise, programa katılan tüm gazetecilere teşekkür ederek, “Babamı 17 yıldır unutmayan başta Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanımız İbrahim Ay olmak üzere tüm gazeteci abilerime ailemiz adına teşekkür ediyorum. Babam arkasında güzel hatıralar bıraktı. Bunu meslektaşlarından duymak elbette gurur verici. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

BAĞCI, 22 TEMMUZ 1997’DE HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Kemal Bağcı, 19 Temmuz 1997 tarihinde dönemin Devlet Bakanı Mehmet Batallı ile Tarım ve Köy İşleri Bakanı Mustafa Taşar'ın seçim programını takip etmek için bindiği seçim otobüsü üzerinde tabelaya çarparak yaralanmış, hastanede tedavisine başlanılan Bağcı, 22 Temmuz'da 1997 yılında yaşamanı yitirmişti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.