Bağcılar’da Bir Binaya Ses Bombası Atıldı

Bağcılar’da Bir Binaya Ses Bombası Atıldı
Bağcılar’da bir binanın önünde tabancayla havaya ateş eden kişi ya da kişiler binaya ses bombası atarak kayıplara karıştı. Ses bombasının atılması ile patlama anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

- Bağcılar’da bir binanın önünde tabancayla havaya ateş eden kişi ya da kişiler binaya ses bombası atarak kayıplara karıştı. Ses bombasının atılması ile patlama anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, Göztepe Mahallesi, Mehmetçik Sokak’ta 22.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, henüz kimliği belirsiz kişi yada kişiler sokakta bulunan 14 numaralı apartmanın önünde silahla 3 el ateş ettikten sonra bina önüne ses bombası atarak kayıplara karıştı. Atılan ses bombası kısa süre patladı. Patlama sesiyle mahalle sakinleri sokağa çıktı. Doğalgaz patlaması sanan vatandaşlar itfaiyeye ve polis ekiplerine haber verdiler. Polisler, binanın önüne ses bombası atıldığını tespit etti. Ses bombasının atıldığı yere olay yeri inceleme ile bomba imha uzmanları sevk edildi. Emniyet şeridi çekilen sokakta polis ekipleri inceleme yaptı.

SES BOMBASININ PATLAMASI GÜVENLİK KAMERASINDA

Bağcılar’da gerçekleşen olay güvenlik bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Saat 22. 27 sıralarında sokağa gelen bir şahıs elindeki ses bombasını binaya atarak kaçıyor. Binaya atılan ses bombasının patladığı görülüyor. Olayı duyan vatandaşlar telaşla dışarı çıkıyor.

Bir mahalle sakini: “Silah sesinden sonra büyük bir patlama sesi geldi. Doğalgaz zannettik, dışarı çıktık. Ama el yapımı bir ses bombası atmışlar. İçeride gördük, bilyelerle karıştırıp bir bomba yapıp atmışlar. Nedeni bilinmiyor. Binanın tam kapısının önüne 3 el silah sesi geldikten sonra atıp kaçmışlar” dedi

Yusuf Aslan isimli bir vatandaş ise: ”İki tane adam koşup geliyorlar,binanın içerisine önce silah sıkıyorlar sonra da bombayı atıp kaçıyorrlar büyük ihtimale ses bombası,buralar sakin yerler normalde ilk defa böyle bir şey oldu,ses çok fazlaydı evler bile sallandı o kadar kuvvetliydi” şeklinde konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.