Bağcılar’da Kültür Sanat Etkinlikleri Başladı

Bağcılar’da Kültür Sanat Etkinlikleri Başladı
Yıl boyunca birbirinden ünlü ismi Bağcılar sakinleriyle buluşturacak olan Bağcılar Belediyesi’nin ‘Kültür ve Sanat Etkinlikleri 2014-2015’ programı başladı. Etkinliğin ilk gününde ilahiyatçı Ömer Döngeloğlu’nun gerçekleştirdiği sohbet büyük ilgi gördü.

- Yıl boyunca birbirinden ünlü ismi Bağcılar sakinleriyle buluşturacak olan Bağcılar Belediyesi’nin ‘Kültür ve Sanat Etkinlikleri 2014-2015’ programı başladı. Etkinliğin ilk gününde ilahiyatçı Ömer Döngeloğlu’nun gerçekleştirdiği sohbet büyük ilgi gördü.

Bağcılar’da sonbahar aylarının başlamasıyla birlikte, ünlü sanatçıların, yazarların, akademisyenlerin, ilahiyatçıların ve televizyoncuların katılacağı ‘Bağcılar Belediyesi Kültür ve Sanat Etkinlikleri 2014-2015’ başladı. Açılış programına Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz ile İlçe Emniyet Müdürü Erden Bursalı’nın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Büyük bir coşkuyla başlayan etkinliğin açılış konuşmasını yapan Başkan Çağırıcı, Bağcılar’ın değişim ve dönüşümün adresi olduğunu söyleyerek, bayındırlık, çevre ve alt yapı faaliyetleriyle birlikte kültür programlarını da başlattıklarını kaydetti.

Çağırıcı, “Mutlu bireyler, emniyetli, güvenli, sosyal ve kültürel bir toplumda yaşarlar. Bu kapsamda hemşehrilerimizi konferans, panel, sempozyum ve çocuk oyunlarından oluşan etkinliklerle buluşturuyoruz. Programlar yıl boyunca bilgi evleri, kültür merkezleri ve Halk Sarayı’nda devam edecek. Açılış etkinlikleri beş gün boyunca devam edecek” ifadelerini kullandı. Türkiye’ye sınır olan ülkelerdeki olayları üzücü olarak değerlendiren Çağırıcı, “Ülkemiz birçok farklı ülkeden gelen mazlumlara ev sahipliği yapıyor. Allah, bir daha bu zulümleri göstermesin” dedi.

Açılış programının ardından ilahiyatçı Ömer Döngeloğlu’nun gerçekleştirdiği sohbet, etkinliğe katılanlar tarafından ilgiyle dinlendi.

Yıl boyunca devam edecek olan etkinlik programları, kültür merkezleri, halk sarayı, bilgi evleri, gençlik merkezleri, Güneşli Park AVM ve 212 AVM’de gerçekleştirilecek. Programlarda ayrıca, söyleşi, çocuk tiyatrosu, şiir ve müzik dinletileri, tiyatro ve sinema etkinlikleri yer alacak.

BAĞCILAR’DA KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.