Bağcılarspor Yeni Sezona Hızlı Başlıyor

Bağcılarspor Yeni Sezona Hızlı Başlıyor
Süper Amatör Lig’de mücadele eden Bağcılarspor iç transferde 6, dış transferde de 11 futbolcuyla anlaşarak yeni sezona daha güçlü giriyor.Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükselmek için çalışmalarını sürdü...

Süper Amatör Lig’de mücadele eden Bağcılarspor iç transferde 6, dış transferde de 11 futbolcuyla anlaşarak yeni sezona daha güçlü giriyor.

Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükselmek için çalışmalarını sürdüren Bağcılarspor, bayram tatili sonrası antrenmanlara yeniden başladı.

Bağcılarspor, transfer sezonunda iç transferde 6 futbolcuyla yeniden anlaştı. Dış transferde de 11 futbolcuyla anlaşarak kadrosunu güçlendirdi. Yeni sezona iddialı başlayan Bağcılarspor çalışmalarını Mahmutbey Stadyumu’nda gerçekleştirdiği çift antrenmanla sürdürüyor. Kondisyon çalışmalarını tamamlayan Bağcılarspor, taktiksel ağırlıklı idmanların ardından Kartepe Green Park Otel’de 10 günlük kamp yapacak.

Teknik direktör Metin Akçiçek yeni sezona en iyi şekilde hazırlandıklarını belirterek, “Yönetimimiz bize her türlü imkanı sunuyor. Bizler de inşallah en iyi mücadeleyi vererek takımımızı üst lige çıkaracağız” dedi.

“BAĞCILAR AİLESİ OLARAK HER ZAMAN DESTEK VERECEĞİZ”

Bağcılar’da sporun özellikle gençler arasında yayılması için önemli projeleri hizmete sunduklarını ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “İlçemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışan Bağcılarspor’un hak ettiği yer olan Bölgesel Amatör Lig’e bu sezon çıkacağını ümit ediyorum. Takıma yeni transferler de katıldı. Bu sezon daha güçlü bir ekiple mücadele verecekler. Bağcılar ailesi olarak her zaman onlara destek verdik, vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

BÖLGESEL AMATÖR LİG’E (BAL) YÜKSELMEK İÇİN ÇALIŞMALARINI SÜRDÜREN BAĞCILARSPOR, BAYRAM TATİLİ SONRASI ANTRENMANLARA YENİDEN BAŞLADI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.