"Bağımsız Gençlik" Konferansı

Bağımsız Gençlik Konferansı
Bursa'da faaliyet gösteren 7 sivil toplum kuruluşu ile 4 devlet kurumunun ortaklaşa tertiplediği "Bağımlılıktan Bağımsızlığa Gençlik" konulu konferansa Prof. Dr. Nevzat Tarhan konuşmacı olarak katılacak.

- Bursa'da faaliyet gösteren 7 sivil toplum kuruluşu ile 4 devlet kurumunun ortaklaşa tertiplediği "Bağımlılıktan Bağımsızlığa Gençlik" konulu konferansa Prof. Dr. Nevzat Tarhan konuşmacı olarak katılacak.

Merinos AKKM Hüdavendigar Salonu'nda 1 Kasım Cumartesi akşamı saat 19.00'da başlayacak programda, günümüzde insanların hayatlarında geniş vakit ayırdıkları internet, sosyal medya, televizyon, sigara, alkol, uyuşturucu gibi bağımlılıklardan kurtulma usulleri anlatılacak. ücretsiz konferansa Bursalı aileleri davet eden Yozgatlılar Derneği Başkanı Ahmet Aslan, "Bursa Büyükşehir Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü, Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği, Bursa Emniyet Müdürlüğü, Adaleti Savunanlar Derneği (ASDER), Bursa Mutlu Yuva Mutlu Yaşam Derneği, Bursa İl Dernekleri Federasyonu,

ASSAM, TUBİM, Erguvan Gençlik Dernekleri olarak Bursa'da böyle bir konferans tertipledik. Merinos'da Hüdavendigar Salonun'da Cumartesi akşamı yapılacak konferansta dünya çapında otorite olan Prof. Dr. Nevzat Tarhan'ın tecrübelerini dinleyeceğiz. Bursalı aileleri, çocukları ile birlikte bu konferansa bekliyoruz. Bağımlılık deyince, sadece akla uyuşturucu ve benzeri maddeler geliyor. Oysa çağımızda vaktimizin çoğunu ayırdığımız televizyon, internet, sosyal medya, şans oyunları, kumar, alkol gibi unsurlar da birer bağımlılıktır. Bunları tartışacağız. Zamanı verimli kullanmak için değişik ip uçlarını bu konferansta bulacaksınız" dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.