Bağlar Belediyespor Basketbol Takımından Örnek Davranış

Bağlar Belediyespor Basketbol Takımından Örnek Davranış
Bağlar Belediyespor basketbol takımı, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ve Diyarbakırspor futbol takımlarının maçlarına gelerek destek verme kararı aldı.

- Bağlar Belediyespor basketbol takımı, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ve Diyarbakırspor futbol takımlarının maçlarına gelerek destek verme kararı aldı.

Son yıllarda önemli başarılara imza atan Bağlar Belediyespor basketbol takımının antrenörü Özgür Büyük, başarı için kenetlenme ve karşılıklı destek vermenin önemine dikkat çekerek, bu amaçla iki takımın da maçlarına giderek destek vereceklerini açıkladı. Büyük, “Amacımız hangi branşta olursa olsun Diyarbakır’ın başarısı için destek olmaktır. Bu amaçla sezon boyunca iki takımımızın da maçlarına ve idmanlarına giderek destek olacağız. Tüm halkımızı da bu anlayışla hareket etmeye çağırıyoruz. Diyarbakır’ın başarısı için bunu yapmak zorundayız” dedi.

Diyarbakırspor kulübü kendi resmi internet sitesinde yazılı açıklama yaparak, bu davranışından dolayı Bağlar Belediyespor’a, antrenör Özgür Büyük ve ekibine teşekkür etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.