Baha’dan Unutulmaz Konser

Baha’dan Unutulmaz Konser
Antalya Büyükşehir Belediyesi Ramazan Şenlikleri kapsamında vatandaşlarla buluşan ünlü sanatçı Baha, Antalyalıların ev sahipliğinden ve Ramazan ayının güzel atmosferinden etkilendiğini söyledi.Antalya...

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ramazan Şenlikleri kapsamında vatandaşlarla buluşan ünlü sanatçı Baha, Antalyalıların ev sahipliğinden ve Ramazan ayının güzel atmosferinden etkilendiğini söyledi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ramazan Şenlikleri devam ediyor. Karaalioğlu Parkı’nda her akşam farklı etkinliklerin yer aldığı şenliklerde Baha rüzgarı esti. Konser alanını dolduran Antalyalılar, Baha’nın duygu dolu şarkılarıyla unutulmaz bir gece yaşadı. Ara vermeden sahnede kalan sanatçı sevilen parçaları seslendirdi.

Antalya’da olduğu için ayrı bir heyecan yaşadığını belirten ünlü sanatçı Baha, Antalyalıların ev sahipliğinden ve Ramazan ayının güzel atmosferinden etkilendiğini, söyledi. Antalyalılara hayırlı Ramazanlar dileyen Baha, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Hareketli şarkılarıyla hayranlarını eğlendirmeyi ihmal etmeyen Baha’nın yoğun istek üzerine ilk kez seslendirdiği "Hangimiz Sevmedik" parçasına bütün Antalyalılar eşlik etti. Bir ara sahneden inen Baha Antalyalı hayranlarıyla özçekim yaptı.

MENDERES TÜREL’E GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Konser sonunda emeği geçenlere teşekkür eden Baha, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e geçmiş olsun dileklerini iletti. Baha, “Böyle coşkulu bir kalabalıkla beni buluşturan, emeği geçen Antalya Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına ve başta Başkanımız Menderes Türel’e çok teşekkür ederim. Kendisi küçük bir kaza geçirmiş. Başkanımıza en içten duygularımla geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum" dedi.

ÜNLÜ SANATÇI BAHA, ANTALYALI HAYRANLARI İLE BULUŞTU.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.