Bahçeci Sağlık Grubu Hizmeti Bölge Halkının Ayağına Götürüyor

Bahçeci Sağlık Grubu Hizmeti Bölge Halkının Ayağına Götürüyor
Yirmi binden fazla çocuğun dünyaya gelmesini sağlayan, tüp bebek tedavisi ve kadın sağlığı konusunda yıllardır hizmet vermeye devam eden Bahçeci Sağlık Grubu, gerek yurt içinde gerek yurtdışındaki y...

Yirmi binden fazla çocuğun dünyaya gelmesini sağlayan, tüp bebek tedavisi ve kadın sağlığı konusunda yıllardır hizmet vermeye devam eden Bahçeci Sağlık Grubu, gerek yurt içinde gerek yurtdışındaki yatırımlarını hızlı bir ivmeyle sürdürüyor. Bugüne kadar Diyarbakır ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinden gelen binlerce çiftin bebek hayallerini İstanbul’da gerçekleştiren Bahçeci Sağlık Grubu, Doğu’nun en önemli merkezi olan Diyarbakır’daki şubesi ile hizmeti bölge halkının ayağına götürüyor. Üçü Türkiye’de 6’sı yurt dışında toplam 9 tüp bebek merkezi bulunan Bahçeci Sağlık Grubu yatırımlarında seçici davranıyor. Verdiği hizmete son derece güvendiklerini belirten Bahçeci Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mustafa Bahçeci, “Biz yatırımlarımızı ihtiyacı olan bölgelere yapıyoruz, hizmeti ihtiyacı olanların ayağına götürüyoruz” diye konuştu.

Türkiye’de İstanbul’dan sonra sadece Diyarbakır’da merkezleri bulunduğunu belirten Bahçeci, böylece bölge halkının tüp bebek tedavisi için batıya gelmesine gerek kalmadığının altını çizerek; “Tüp bebek hayali kuran çiftlerin umudu batıda değil Diyarbakır’da olmalı. Her hastanın İstanbul ve Ankara’ya yönlendirilmesi büyük haksızlık” dedi.

Her Hastanın İstanbul ve Ankara’ya Yönlendirilmesi Etik Değil

Bahçeci, bu güne kadar 20 binden fazla başarılı tüp bebek tedavisi gerçekleştirdiklerini belirterek şunları söyledi: “Diyarbakır ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinden gelen binlerce çiftin bebek hayallerini İstanbul’da gerçekleştirdik. Ancak, Doğu halkı için diğer şehirlerde tedavi görmek oldukça masraflı oluyor. Üstelik olumsuz sonuç sonrasında en büyük çöküntüyü manevi olarak yaşıyorlar. Biz, Bahçeci Sağlık Grubu olarak oradaki halkın sağlık göçünü engellemek için çalışıyoruz. Doğu’nun en önemli merkezi olan Diyarbakır’daki şubemiz ile hizmeti bölge halkının ayağına götürüyoruz. Halkımıza kendi memleketlerinde başarılı bir şekilde tedavi uyguluyoruz.”

Metropol Algısını Yıktık

Doğu halkının uzun zamandır yaşadığı en büyük sıkıntının diğer şehirlerde tedavi olmak yaşadıkları zaman ve maddi kayıplar olduğunu belirten Mustafa Bahçeci, bölge halkında başarılı tüp bebek hizmeti için metropollere gitme algısı olduğunu ancak sunmuş oldukları başarılı hizmet ile bu algıyı kırmaya başladıklarını söyledi.

Umutlarını Diyarbakır’da Buldular

Bölge halkı tarafından yakından tanınan Op. Dr. Zeki Akkum, Diyarbakır şubesinin 10’dan fazla şehri kapsayan bir hizmet ağı olduğunu belirterek şöyle konuştu: “Bahçeci Diyarbakır Tüp Bebek Merkezi olarak burada başarılı bir şekilde hizmet veriyoruz. Bitlis, Muş, Urfa, Antep, Batman, Siirt, Mardin, Erzurum gibi bölgedeki tüm şehirlerden hastalarımız oluyor. Özellikle İstanbul, Ankara, İzmir gibi şehirlerde tüp bebek yönteminde başarılı olamamış, sonra burada tedavi olup evlat sahibi olan birçok hastamız oldu. Metropoller de sunulan bütün hizmetleri biz burada veriyoruz.”

Akkum, 900 metrekarelik alanımızda genetik tanı hizmeti, Kadın Hastalıkları ve Doğum Dal Merkezi ve Bahçeci Diyarbakır Tüp Bebek Merkezi olarak hizmet verdiklerini belirterek; “Ayrıca, İnfertilite ve Tüp Bebek Erkek Üreme Sağlığı, Jinekoloji, Gebelik Takibi ve Doğum, Laboratuvar, Genetik hizmetlerimizin tümünü burada sağlıyoruz. Bu güne kadar imza atmış olduğumuz başarılı tüp bebek sayısı hizmet bütününü burada sunduğumuzun kanıtı” açıklamasını yaptı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.