Bahçeşehir Koleji Şimdi De Kurtköy’de

Bahçeşehir Koleji Şimdi De Kurtköy’de
Bahçeşehir Koleji, Anadolu Yakasının her bölgesine kampüslerini açmaya devam ediyor.69 kampüs ve 141 okulu ile kaliteli eğitimi Türkiye’nin her noktasına ulaştıran ve TEOG başarılarıyla Türkiye’nin zi...

Bahçeşehir Koleji, Anadolu Yakasının her bölgesine kampüslerini açmaya devam ediyor.

69 kampüs ve 141 okulu ile kaliteli eğitimi Türkiye’nin her noktasına ulaştıran ve TEOG başarılarıyla Türkiye’nin zirvesinde yer alan Bahçeşehir Koleji, 2015-2016 eğitim ve öğretim yılı için Kurtköy Bahçeşehir şubesinin açılışını gerçekleştirdi. "Her yeni kampüs açılışında çok mutlu oluyorum çünkü Türkiye’nin geleceğine bir değer katıyoruz" diyen Bahçeşehir Koleji Kurucusu Enver Yücel, "Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve bizler heyecan duyuyoruz. Türkiye’nin beşeri sermayesine önemli katkı sağlıyoruz. Kaliteli eğitimi Türkiye’nin her noktasına götüreceğiz dedik. Geçen gün Burdur’da güzel bir kampüs açtık. Bugün buraya açıyoruz. Önümüzdeki günlerde Dragos’da açacağız. Bu yıl çeşitli yerlerde 15 yeni kampüs açıyoruz.Kampüs sayımız 69’a ulaştı" dedi.

Açılacak 15 yeni kampüste 2 bine yakın istihdam sağlanılacağını belirten Enver Yücel, önümüzdeki 1-2 yıl içerisinde 100 kampüse ve 100 binlere yakın öğrenciye ulaşacaklarını söyledi. Eğitimin kalitesine verdikleri önemi dile getiren Yücel, açıklamalarına şöyle devam etti:

"Bu sayısal verilerin çokluğu önemli ama daha da önemlisi eğitimin niteliği. Her geçen gün yaptığımız inşaatlarla fiziksel yapılarla öğrencilerimize 21. yüzyıl becerilerini kazandıran bir anlayışla eğitim-öğretim sunuyoruz. Bunun için her yeni kampüste öncekilere göre biraz daha farklılık var. Bahçeşehir Kolejleri’nin Türkiye çapında bu denli kaliteli eğitimi her çocuğa götürme azmi ve hırsı bir taraftan devletimize de yardımcı oluyor. Çünkü artık her şeyi devletten bekleme zamanı bitti. Devlet-özel sektör ayrımı yapmaksızın ’kaliteli eğitim’ diyorum. Çünkü Türkiye’nin kalkınmasının en önemli mihenk taşlarından birisi lokomotif eğitim. Eğitim ne kadar düzgün ve iyi olursa o ülkenin kalkınması o kadar süratli ve sürdürülebilir oluyor. Hayırlı olsun diyorum."

Kurtköy şubesinin Anadolu Yakası’nda 5’inci, İstanbul’da 10’uncu kampüsleri olduğunu ifade eden Bahçeşehir Koleji CEO’su Devrim Karaaslanlı ise "İstanbul’da önümüzdeki yıl 4 kampüs daha planlamaktayız. Bunların anlaşmalarını yaptık inşaatları devam ediyor. Ataşehir’de, Taşdelen’de, Çekmeköy’de ve Kemerburgaz’da açacağımız kampüslerle İstanbul’da toplam 14 kampüsle önümüzdeki seneye girmeyi düşünüyoruz. Bu sene toplam yatırım bütçemiz 98 milyon dolardı. Önümüzdeki yıl da benzer bir bütçeyle yatırımlar yapacağız. Kaliteli eğitimi her yere yayma gibi bir misyonumuz var. Kurucumuz Enver Yücel’in liderliğinde, her çocuğun hakkıdır kaliteli eğitim diyoruz. Eğitimde fırsat eşitliğine inanıyoruz. Bunun için okullarımızı açıyor ve kaliteli eğitimi çocuklarla buluşturuyoruz" açıklamalarında bulundu.

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ, ANADOLU YAKASININ HER BÖLGESİNE KAMPÜSLERİNİ AÇMAYA DEVAM EDİYOR.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.