Bakan Avcı: “Görev Yapan Her İki Öğretmenden Biri Ak Parti Döneminde Atandı”

Bakan Avcı: “Görev Yapan Her İki Öğretmenden Biri Ak Parti Döneminde Atandı”
Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı, “Şu anda görev yapan her iki öğretmenden biri AK Parti döneminde atandı” dedi.Seçim çalışmaları kapsamında Eskişehir’in Günyüzü ilçesine gelen Bakan Avcı ve be...

Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı, “Şu anda görev yapan her iki öğretmenden biri AK Parti döneminde atandı” dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Eskişehir’in Günyüzü ilçesine gelen Bakan Avcı ve beraberindeki heyeti ilçe girişinde uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar karşıladı. Bakan Avcı, vatandaşlarla teker teker selamlaştı. Ardından ilçeye gelen Bakan Avcı, seçim irtibat bürosunda konuşma yaptı.

Konuşması sırasında özellikle kadınlarda dua isteyen Bakan Avcı, “Bize önce dualarınız eksik etmeyin. Bu iş sen yaptın ben yaptım meselesinden çok önce dualarla yürüyor. Ben tüm Günyüzülü kardeşlerimden, bir hassa hanım kardeşlerimden bizleri dualarında eksik etmemelerini istiyorum” diye konuştu.

“GÖREV YAPAN HER İKİ ÖĞRETMENDEN BİRİ AK PARTİ DÖNEMİNDE ATANDI”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, ‘biz millete efendi olmak için değil, millete hizmetkar olmak için varız’ sözünü hatırlatan Bakan Avcı, şunları söyledi:

“Çok şükür bugüne kadar elimizden geldiğince hizmet ettik. Milli Eğitimde 12 yılda bütün Cumhuriyet tarihinde yapılanlardan daha fazlasını yaptık. Milli Eğitim Bakanı olarak bunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Okul öncesi eğitimde, ilkokulda, ortaokulda, lisede, imam hatipte, mesleki eğitimde ve üniversitede bütün sayıları ikiye katladık. Bakın kardeşlerim şuanda 900 bin küsur öğretmenimiz görev yapıyor. Bu 900 bin küsur öğretmenimizin yarısından fazlası 458 bini bizim dönemimizde tahin edildi. Şuanda görev yapan her iki öğretmenden biri bu dönemde atandı. 50-60 kişilik sınıfları 30’a indirdik. Dersliklerin sayısını ikiye katladık. Milleti dershane külfetinden kurtarmak için takviye kurslar açtık.”

MİLLİ EĞİTİM BAKANI PROF. DR. NABİ AVCI, SEÇİM ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA GELDİĞİ ESKİŞEHİR’İN GÜNYÜZÜ İLÇESİNDE YAPTIĞI KONUŞMADA, ‘ŞUANDA GÖREV YAPAN HER İKİ ÖĞRETMENDEN BİRİ AK PARTİ DÖNEMİNDE ATANDI” DEDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.