Bakan Ayşenur İslam Sağlık Brifingi Aldı

Bakan Ayşenur İslam Sağlık Brifingi Aldı
Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği’ne bağlı sağlık tesisleriyle ilgili çalışmalar ve projeler Bakan Ayşenur İslam’ın başkanlığındaki toplantıda masaya yatırıldı.Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur...

Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği’ne bağlı sağlık tesisleriyle ilgili çalışmalar ve projeler Bakan Ayşenur İslam’ın başkanlığındaki toplantıda masaya yatırıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Sakarya’daki sağlık yatırımlarını ve yapılacak çalışmaları değerlendirmek amacıyla Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri’nden brifing aldı. Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek, Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Ak Parti Sakarya İl Başkanı Fezvi Kılıç ve il müdürlerinin de katıldığı toplantıda Genel Sekreter Doç.Dr. Hasan Salih Sağlam Sakarya’daki hastaneler hakkında bilgi verdi.

Genel Sekreter Sağlam, Hendek, Karasu ve Sapanca başta olmak üzere yapımı devam eden yeni hastaneler hakkında da bilgi verdikten sonra, hastanelerdeki mevcut durumla Sakarya’nın ihtiyaç duyduğu sağlık hizmetlerini anlatan bir sunum yaptı. Bakan Ayşenur İslam’da yaptığı değerlendirmede hastaneler alanında önemli mesafeler alındığını ancak yapımı sürdürülen hastanelerin bir an önce hizmete girmesi için gerekli girişimlerin yapıldığına dikkat çekti. İslam, Sağlık Bakanlığı ve Sakarya Valiliğine destek verdiklerini belirterek başta Kadın Doğum Hastanesi olmak üzere tüm çalışmaların takipçisi olacaklarını söyledi.

Bakan Ayşenur İslam Orman Park’taki toplantının ardından vatandaşlarla da yakından ilgilenerek bir süre sohbet etti. Bakan İslam gelin ve damat ikilisinin fotoğraf çekim teklifini de geri çevirmedi.

BAKAN AYŞENUR İSLAM SAĞLIK BRİFİNGİ ALDI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.