Bakan Çağatay Kılıç, Beşiktaş Hentbol Takımı'nı Tebrik Etti

Bakan Çağatay Kılıç, Beşiktaş Hentbol Takımını Tebrik Etti
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Süper Kupa finalinde Nilüfer Belediye'yi yenerek kupayı üst üste 3. kez kazanan Beşiktaş Erkek Hentbol Takımı için tebrik mesajı yayımladı.

- Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Süper Kupa finalinde Nilüfer Belediye'yi yenerek kupayı üst üste 3. kez kazanan Beşiktaş Erkek Hentbol Takımı için tebrik mesajı yayımladı.

Bakan Çağatay Kılıç'ın mesajı şöyle:

"Son yıllarda imza attığı başarılarla tüm sporseverlerin takdirini kazanan Beşiktaş Erkek Hentbol Takımı'nın bu yıl da Süper Kupa'yı müzesine götürmesi sadece kendileri açısından değil, ülkemiz sporu açısından da oldukça önemli bir başarı grafiği. Son 10 yılda 22. kupasını kazanma başarısını gösteren Beşiktaş Hentbol Takımı'nın başta sporcuları olmak üzere bu başarıda emeği geçen teknik ve idari kadrosundaki tüm isimleri kutluyorum. Başarı kazanmak kadar, o başarıyı böylesine uzun bir zaman diliminde istikrarlı bir şekilde sürdürebilmenin de son derece önemli olduğuna inanıyorum. Bu istikrar ve başarı hikayesi ümit ederim uluslararası arenada da devam eder ve ülkemiz hentbolda önemli başarılar kazanır."

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.