Bakan Canikli Seçim Öncesi Köyünde Moral Depoladı

Bakan Canikli Seçim Öncesi Köyünde Moral Depoladı
Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, seçim öncesi ilçe ziyaretleri kapsamında son gittiği ilçe baba ocağı Alucra ilçesi oldu. Burada akrabalarının ziyaret eden Bakan Canikli, köy fırınında ekmek...

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, seçim öncesi ilçe ziyaretleri kapsamında son gittiği ilçe baba ocağı Alucra ilçesi oldu. Burada akrabalarının ziyaret eden Bakan Canikli, köy fırınında ekmek pişirdi, aile büyüklerinin hayır duasını aldı.

Bakan Canikli, Alucra’nın İdecik köyündeki akrabalarını ziyaret etmeyi ihmal etmedi. Burada aile büyüklerinden 96 yaşındaki eniştesi Ahmet Yanıkdağ ve amcasının kızı Melek Yanıkdağ’ın misafiri oldu. Ardından ise köylü kadınların toplu halde ekmek pişirdikleri taş fırında fırıncılık becerisini sergiledi. Ekmekleri fırına sürdükten sonra sohbete dalan Bakan Canikli biraz ekmeklerin fazla kızarmasına neden oldu. Daha sonra pişirdiği ekmeklerden yiyen Canikli yanında bulunanlara da ekmek dağıttı.

Köyünde büyüklerinin anlattığı hatıraları paylaşan Bakan Canikli, ”Atalarımızın, dedelerimizin yaşadığı topraklar. Buraların her yerinde hatıramız var, amcam 2. Dünya savaşı sırasındaki hatıralarını anlatırdı ben de dinlerdim. O dönemde babam da askerdi, 3 buçuk sene askerlik yapmışlar. Buradan Bayburt’a yürüyerek gidip gelirlermiş” dedi.

GÜMRÜK VE TİCARET BAKANI NURETTİN CANİKLİ DOĞUP BÜYÜDÜĞÜ ALUCRA İLÇESİNE BAĞLI İĞDECİK KÖYÜNE GELEREK AKRABALRINI ZİYARET ETTİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.