Bakan Çavuşoğlu "Gülen"le İlgili Soruları Cevaplandırmadı

Bakan Çavuşoğlu Gülenle İlgili Soruları Cevaplandırmadı
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, G20 zirvesi ön hazırlık toplantısında habercilerin "Fethullah Gülen hakkında kırmızı bültenle yakalama kararı çıkarılacak mı?" sorusunu cevaplandırmadı.

- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, G20 zirvesi ön hazırlık toplantısında habercilerin "Fethullah Gülen hakkında kırmızı bültenle yakalama kararı çıkarılacak mı?" sorusunu cevaplandırmadı.

Ön hazırlık toplantısı sonrasında Belek Turizm Yatırımcıları Birliği'nde (BETUYAP) habercilere açıklama yapan Bakan Çavuşoğlu, "2015 G20 zirvesini Antalya’da yapacağız. Bugüne kadar büyük zirveleri burada yaptık. G20’de burada olacak. Bugün bu toplantıda turizmcilerle ve başkanlarımızla bir çalışma yaptık ön hazırlığımızı görüştük. Ulaşım ve tüm kriterleri değerlendirdik. Daha sonra detaylı çalışmaları yapacağız" dedi.

Fethullah Gülen hakkında yakalama kararı ve kırmızı bülten hazırlanmasıyla ilgili olarak bir habercinin soru yöneltmesi üzerine Bakan Çavuşoğlu, buraya sadece G20 zirvesini görüşmek için geldiklerini ve gündemlerinin sadece G20 olduğunu söyledi. Bakan Çavuşoğlu, "Arkadaşlar buraya sadece G20’yi görüşmeye geldik. Sadece G20 konuşacaktık. Almanya ve diğer soruları cevaplandıramayacağım. Zaten hemen gitmem lazım" diyerek salondan ayrıldı.

BAKAN ÇAVUŞOĞLU

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.