Bakan Elvan: "Türkiye Düşmanlarına Pabuç Bırakmadık"

Bakan Elvan: Türkiye Düşmanlarına Pabuç Bırakmadık
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, “Türkiye düşmanlarına pabuç bırakmadık, bırakmayacağız” dedi. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Ak Parti Kartal 5.Olağan i...

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, “Türkiye düşmanlarına pabuç bırakmadık, bırakmayacağız” dedi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Ak Parti Kartal 5.Olağan ilçe Kongresi’ne katıldı. Kongreye Elvan’ın yanı sıra İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadit Topbaş, AK Parti İl Başkanı Aziz Babuşcu, Ak Parti milletvekilleri, ilçe belediye başkanları ve delegeler katıldı. Bakan Elvan, AK Parti hizmetleri döneminde yapılan hizmetleri hatırlatarak, “Yüksek hızlı tren yapmışsak, Türkiye’yi yüksek hızlı tren işleten ülkeler ligine yükseltmişsek, bölünmüş yollarda destan yazmışsak, yolları bölmüş, hayatları kurtarmışsak, yine yolları bölmüş gönülleri birleştirmişsek denizciliği şaha kaldırmışsak, uçağa binmeyi lüks olmaktan çıkarıp milletin sıradan vasıtası haline getirmişsek, alfabe okuryazarlığından bilgisayar okuryazarlığına geçmiş, Avrupa’nın en iyi bilişim alt yapısına sahip ülkelerden biri olmuşsak, özetle ulaşımda ve iletişimde tıkanan yolları açmış, olmayan yolları genişletmişsek bütün bunları milletimizin gönlünü yapmak için gerçekleştirdik. Eskilerin söylediği bir söz var ‘Önce refik sonra tarik önce yoldaş sonra yol’. Biz yoldaş olarak milletimizi gördüğümüz için milletimizle omuz omuza yürüdüğümüz için bu güzel işler oldu olmaya da devam edecek” dedi.

Bakan Elvan iktidarları döneminde karşılarına çıkan engellerle mücadele ettiklerini belirterek, “Yolumuza çıkan çetelerden korkumuz olmadı, tehditlerden korkumuz olmadı, modern, post modern her türlü darbe girişimine pabuç bırakmadık. 17 Aralık ve 25 Aralık darbe girişimlerinde kapalı kapılar arkasında ağzı sulanarak bu Erdoğan’ı nasıl alt ederiz hesabını yapan işi kirli, niyeti kirli, nefesi kirli, duası kirli, beklentisi kirli işbirlikçilerine Türkiye düşmanlarına pabuç bırakmadık, bırakmayacağız. Millet iradesine, sizin iradenize gölge düşürmedik ve bundan sonra da düşürmeyeceğiz” şeklinde konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.