Bakan Eroğlu’dan Kemeraltı Turu

Bakan Eroğlu’dan Kemeraltı Turu
Orman ve Su İşleri Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Veysel Eroğlu, İzmir’in tarihi Kemeraltı çarşısını ziyaret etti.Kemeraltı esnafının elini sıkan, fotoğraf çektiren, sorunları dinleyen Ve...

Orman ve Su İşleri Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Veysel Eroğlu, İzmir’in tarihi Kemeraltı çarşısını ziyaret etti.

Kemeraltı esnafının elini sıkan, fotoğraf çektiren, sorunları dinleyen Veysel Eroğlu, kayısı yedi, helva tattı, renkli fotoğraflar verdi. Eroğlu, esnafın sorunlarını çözeceğini ifade etti.

Veysel Eroğlu, Kemeraltı ziyaretine Havra sokağında başladı. Eroğlu’na AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli ve ilçe teşkilatı eşlik etti. Esnaf sık sık sevgi gösterileriyle Bakan Eroğlu’nun önünü kesti. Eroğlu, çocuklarla da birebir ilgilendi. Havra sokağında balıkçıların sorunlarını dinleyen Eroğlu, Yeni Türkiye ile btün sıkıntıların sona ereceği mesajı verdi.

CUMA NAMAZINI ESNAFLA KILDI

Kemeraltı Çarşısında gezerken her üç adımda kendisini durdurup hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenleri kırmayan Eroğlu, Cuma namazını da meşhur Hisarönü Camisinde esnafla birlikte kıldı. Namazın ardından Kemeraltı turuna devam eden Eroğlu, Kemeraltı Esnaf Derneği’nin de onursal üyesi oldu.

Eroğlu, bir esnafı ziyareti sırasında pazarın üstünü kapatan çadırın üstünden bir anda su boşaldı. Bakan Eroğlu’nun üzerine de sıçrayan su karşısında Eroğlu, “Yağmur yağdı böyle oldu. Buralar su altındaydı tabi, bizi de neredeyse sulayacaklardı” diyerek tebessüm etti.

Bakan Eroğlu’nun önünü kesen yaşlı bir teyze de Eroğlu’na dualar ederek, “Allahü teala hayırlı hizmetler nasip etsin. Allah size yardım etsin. Allah yüzünü güldürsün” dedi.

ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANI VE AK PARTİ İZMİR MİLLETVEKİLİ ADAYI VEYSEL EROĞLU, İZMİR’İN TARİHİ KEMERALTI ÇARŞISINDA ESNAFI ZİYARET ETTİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.