Bakan Eroğlu’nun İsmi İş Merkezine Verildi

Bakan Eroğlu’nun İsmi İş Merkezine Verildi
Afyonkarahisar’ın Şuhut İlçe Belediye Başkanı Recep Bozkurt, hemşehrileri Orman ve Suu İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun isminin ilçede belediye tarafından yaptırılan iş merkezine verildiğini kaydetti.

- Afyonkarahisar’ın Şuhut İlçe Belediye Başkanı Recep Bozkurt, hemşehrileri Orman ve Suu İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun isminin ilçede belediye tarafından yaptırılan iş merkezine verildiğini kaydetti.

Şuhut'un adeta çehresini değiştiren ve toplamda 17 bin metrekare kapalı alanı bulunan iş merkezi'nin adının Prof. Dr. Veysel Eroğlu İş Merkezi olduğu dile getiren Başkan Bozkurt, konu ile ilgili açıklamasında şunları söyledi:

“Şuhutumuzda ki iş yeri problemlerinin giderilmesi ve ilçemizin adeta çehresini değiştiren ve değer katan devasa iş merkezinin adı için ilçemizde yapmış olduğumu anket çalışmaları ve kamuoyu yoklamaları neticesinde böyle bir karar alındı. İlçemiz için 100 yılın fırsatı olan sadece ilçemizin ve ilimizin değil ülkemizin gururu hocamız, Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun adını burada yaşatma kararı aldık.”

Başkan Bozkurt, Bakan Eroğlu'nun Şuhut ve Afyon için değil Türkiye için önemli bir değer olduğunu alanında dünyada kabul gören nadir profesörlerden olduğunu belirterek, Bakan Eroğlu'nun adının Şuhut halkı tarafından uygun görülerek iş merkezine verildiğini söyledi.

(GC-

BAKAN EROĞLU’NUN İSMİ İŞ MERKEZİNE VERİLDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.