Bakan Güllüce’den "Bakan Kaçırıldı" Haberine Cevap

Bakan Güllüce’den Bakan Kaçırıldı Haberine Cevap
Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Erzurum’da katıldığı bir programda aniden yağmurun bastırmasıyla aracına giderken çekilen fotoğrafla servis edilen ’Bakan Kaçırıldı’ haberine cevap verdi. Gül...

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Erzurum’da katıldığı bir programda aniden yağmurun bastırmasıyla aracına giderken çekilen fotoğrafla servis edilen ’Bakan Kaçırıldı’ haberine cevap verdi.

Güllüce, “Bir anda bir yağmur başladı, konuşmam bitti ve arabaya gitmem lazım. Koşuyorum, korumalar da arkamda geliyor, kaçan bakan olduk, bakan nasıl kaçırıldı. Çok gereksiz” dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı ve AK Parti 1. Bölge Milletvekili Adayı İdris Güllüce, geçtiğimiz günlerde Erzurum’da katıldığı kentsel dönüşüm programı sonrası aniden yağmurun bastırması ve şiddetli rüzgar nedeniyle korumalar tarafından hızlı aracına götürüldü. Bu sırada çekilen bir fotoğraf, “Bakan Kaçırıldı” başlığı ile medyada yer aldı.

Üsküdar Zeynep Kamil Mahallesi’ndeki Sivil Toplum Hareketi (STH) binasının açılışına katılan Güllüce, bu haberlere yanıt verdi. Bir gazetecinin hediye ettiği "Erzurum" dergisini alan Güllüce, Erzurum’da yaşadığı o günü anlattı. Güllüce, "Yağmur yağıyor kardeşim arabaya doğru gidiyorum, kaçırıldı demişler. Bakan nasıl kaçırıldı diye. Bir anda bir yağmur başladı, konuşmam bitti ve arabaya gitmem lazım. Koşuyorum, korumalar da arkamda geliyor, kaçan bakan olduk, bakan nasıl kaçırıldı. Çok gereksiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.