Bakan Işık: "Ses Kayıtlarının Hepsi Montaj"

Bakan Işık: Ses Kayıtlarının Hepsi Montaj
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Şu ana kadar ses kayıtlarının orijinal olduğuna yönelik bir tek rapor yok. Çünkü hepsi çok açık montaj" dedi.

- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Şu ana kadar ses kayıtlarının orijinal olduğuna yönelik bir tek rapor yok. Çünkü hepsi çok açık montaj" dedi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu makamında ziyaret etti. Ziyaret sonunda bir gazetecinin "Sizin 'hissettim montaj' dediğiniz ses kayıtlarıyla ilgili adli tıp 'orijinal bunlar montaj yok' açıklaması yaptı" diyerek düşüncelerini sorması üzerine Işık, şu yanıtı verdi:

"Onlar için demedi. Arkadaşlar soru sorarken önce dersinize çalışacaksınız. Bizim söylediğimiz ses kayıtlarıyla ilgili bir adli tıbbın açıklaması yok. Ben hala aynı noktadayım. Geçen gün Plan Bütçe Komisyonu'nda da ifade ettim. Bu ses kayıtları açıkça montaj. Bunun aksine şu ana kadar bir tek rapor dahi ortaya konmadı. Adli tıbbın açıkladığı tapeler farklı tapeler. Onlara öncelikle bakın, araştırın ondan sonra bu soruyu sorun. Yoksa mahcup olma durumu olur. Şu ana kadar bu ses kayıtlarının orijinal olduğuna yönelik bir tek rapor ortaya konmadı. Konması da mümkün değil. Çünkü çok açıkça montaj. Dolayısıyla bu konu bizim açımızdan çok net."

BAKAN IŞIK:

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.