Bakan Kılıç, Derbiyi Değerlendirdi

Bakan Kılıç, Derbiyi Değerlendirdi
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nde okuyan öğrencilerle bir araya geldi. Gençlerle sohbet eden Bakan Çağatay Kılıç, merak edilen soruları da cevapladı. Bakan...

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nde okuyan öğrencilerle bir araya geldi. Gençlerle sohbet eden Bakan Çağatay Kılıç, merak edilen soruları da cevapladı.

Bakan Çağatay Kılıç, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Maliye Bölümü’nde öğrenim gören öğrencileri bakanlık merkez binada kabul ederek, yöneltilen sorulara detaylı ve samimi cevaplar verdi.

Bakan Çağatay Kılıç, öğrencilerle bu şekilde bir araya gelerek bakanlığın çalışmalarına dair paylaşımlarda bulunma imkanı bulduklarını söyledi ve “Genel anlamda baktığımızda amacımız sizlerle sohbet etmek. Aynı zamanda genç kardeşlerimizin beklentileri ve sorunlarına da yanıt bulmak isteriz” dedi.

Gençlerin üniversite yaşantılarına ışık tutmanın önemli olduğuna işaret eden Bakan Kılıç, “Geçmiş yıllarda okuyan öğrencilerin yaşadığı çoğu sorunun şuanda yaşanmadığını görebiliriz” şeklinde konuştu.

Bakan Çağatay Kılıç’ın Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen programlar hakkında öğrencilerin görüşlerini de aldı. Gerçekleştirilen faaliyetlerden memnuniyetlerini dile getiren öğrenciler, “Bizler için çok güzel projeler ortaya çıkıyor” dediler.

BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ, DERBİYİ DEĞERLENDİRDİ

8 Mart Pazar günü oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisini de değerlendiren Bakan Çağatay Kılıç, karşılaşmanın ülkemizin en önemli derbilerinden biri olduğunu ve söz konusu rekabetin Türk futbolunun gelişmesi yönünde fayda sağlayacağına inandığını belirtti.

Futbolun ruhu içerisindeki dostluk ve kardeşlik kavramlarına vurgu yapan Bakan Çağatay Kılıç, şöyle devam etti:

“İki güzide kulübümüzün futbolcularının ve yöneticilerinin bilinç ve sorumluluk duygusunu sahaya yansıtacağına inanıyorum. Aynı zamanda ülkemizdeki sporseverler kadar yurtdışındaki vatandaşlarımızın da yoğun bir ilgiyle takip edeceği bu karşılaşma tanıtımımıza da ciddi bir katkı sağlayacaktır.

Sahada üç ihtimalin olduğunun unutulmaması gerektiğine dikkat çeken Bakan Çağatay Kılıç, “Burada iki kulüpten de tek isteğimiz derbiyi bir futbol ve spor şöleni olarak yaşamaları. Ayrıca buradaki genç kardeşlerimizin geleceğine güzel hatıralar bırakacak bir mücadelenin sahaya yansıtılmasını umuyorum” dedi.

Toplantı sonunda Bakan Çağatay Kılıç ile öğrenciler hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.