Bakan Kılıç Havza’da İftar Programına Katıldı

Bakan Kılıç Havza’da İftar Programına Katıldı
Samsun’un Havza ilçesinde Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından iftar programı düzenlendi.Kevser Camii önünde Akıllı Park’ta düzenlenen iftar programına Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın...

Samsun’un Havza ilçesinde Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından iftar programı düzenlendi.

Kevser Camii önünde Akıllı Park’ta düzenlenen iftar programına Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın yanı sıra Samsun Valisi İbrahim Şahin, AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Havza Kaymakamı Alper Tanrısever, AK Parti Samsun il Başkanı Muharrem Göksel, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, AK Parti ilçe Başkanı Mahmut Karahan, partililer ve yaklaşık 2 bin kişi katıldı.

İftar yemeğinden önce Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç vatandaşlar ile bir araya gelerek onlarla uzun sohbet etti. Akşam ezanının okunması ile hep beraber açılan oruçların ardından yapılan dua sonrası Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç iftar programına katılan vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmasında kadir gecelerini ve Ramazan Bayramı’nı kutlayarak, “Öncelikle Büyükşehir Belediye Başkanımıza bu akşam buradaki organizasyondan dolayı teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz mübarek Ramazan ayında hep beraber bu mutluluğu yaşıyoruz. Sizlere de katılımlarınızdan ötürü teşekkür ediyorum. Bu birliğimiz ve beraberliğimiz daim olduğu sürece ülkemizin ve milletimizin aşamayacağı hiçbir engel yoktur” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve beraberindekiler daha sonra Muharip Gaziler Derneği’ne geçerek burada çay içtikten sonra kara yolu ile Ankara’ya geçti.

SAMSUN’UN HAVZA İLÇESİNDE SAMSUN BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN İFTAR PROGRAMI DÜZENLENDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.