Bakan Kılıç, Milli Haltercileri Tebrik Etti

Bakan Kılıç, Milli Haltercileri Tebrik Etti
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, ’23 Yaş Altı Gençler Avrupa Halter Şampiyonası’nda madalya kazanan Gökhan Özenoğlu ve Mehtap Kurnaz için tebrik mesajı yayımladı.

- Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, ’23 Yaş Altı Gençler Avrupa Halter Şampiyonası’nda madalya kazanan Gökhan Özenoğlu ve Mehtap Kurnaz için tebrik mesajı yayımladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, ’23 Yaş Altı Gençler Avrupa Halter Şampiyonası’nda 1 gümüş ve 1 bronz madalya kazanan Gökhan Özenoğlu ve bayanlarda bronz madalya kazanan Mehtap Kurnaz için tebrik mesajı yayımladı.

Bakan Çağatay Kılıç’ın yayımladığı tebrik mesajı şöyle:

“Güney Kıbrıs’ın Limasol şehrinde düzenlenen ’23 Yaş Altı Gençler Avrupa Şampiyonası’nın ilk gününden bu yana ülkemize madalyalar kazandıran Ferdi Erdal, Emrah Çalışkan, Hacer Demirel ve Ayşegül Çoban’dan sonra bugün de Gökhan Özenoğlu ve Mehtap Kurnaz kazandıkları madalya ile bizleri sevindirdi. Bu madalyaları kazanarak Türkiye’nin başarılarını uluslararası arenada duyuran milli sporcularımızı tebrik ederim. Hala devam eden şampiyonada sporcularımızın ülkemize daha da büyük başarı ve madalyalarla ile döneceklerine inancım tam. Milli haltercilerimizi ve onların başarısında emeği geçen herkesi kutluyor ve teşekkür ediyorum.”

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.