Bakan Ünal, Kitap Ve Kültür Fuarında

Bakan Ünal, Kitap Ve Kültür Fuarında
Kahramanmaraş'a gelen Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, cenaze töreninin ardından Kahramanmaraş 2. Kitap Fuarı ve Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti.

Bir dizi ziyaret ve şehit polis memuru Ahmet Çiftaslan'ın cenaze törenine katılmak üzere Kahramanmaraş'a gelen Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal,  cenaze töreninin ardından Kahramanmaraş 2. Kitap Fuarı ve Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ev sahipliğinde Kahramanmaraş milletvekilleri ile birlikte kitap Fuarını gezen Bakan Ünal yayıncılar ve vatandaşlarla sohbet etti.  Bakan Ünal, Kitap Fuarına katılan şair ve yazarlar Nuri Pakdil ve Rasim Özdenören'le ikili görüşmede bulundu.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZİYARETİ

Bakan Ünal, Kitap Fuarı gezisinin ardından Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç'tan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Başkan Erkoç ziyaretle ilgili yaptığı değerlendirmede;  “Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mahir Ünal'ı evimizde ağırlamanın gururunu yaşıyoruz. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın bir kültür şehri olan Kahramanmaraş'ın değerli milletvekili Sayın Mahir Ünal'a verilmesi şehrimiz için çok önemli bir olaydır. Biz Bakanımızın her zaman ortaya koyduğu dinamik ve enerjik performansına güveniyoruz ve inanıyoruz ki Kahramanmaraş için gecesini gündüzüne katarak yeni hizmetlerin şehrimize kazandırılması noktasında çok gayretli bir çalışma yürütecektir. Bizler de, Sayın Bakanımızın destekleriyle Kahramanmaraş'ı kültür ve sanat alanında da inşallah dünya şehirleri arasında çok daha seçkin bir yere taşıyarak, üzerimize düşen görevi yapmak için var gücümüzle çalışacağız.” dedi.

1-20151130154719.jpg2-949.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.