Bakan Yılmaz, Gençlerle Halay Çekti

Bakan Yılmaz, Gençlerle Halay Çekti
Kalkınma Bakanı ve AK Parti Diyarbakır Milletvekili Adayı Cevdet Yılmaz, Dicle Kültür, Sanat Merkezi ve Gençlik Akademisi’ni ziyaret etti. Davul ve zurnalar eşliğinde karşılanan Bakan Yılmaz, gençlerl...

Kalkınma Bakanı ve AK Parti Diyarbakır Milletvekili Adayı Cevdet Yılmaz, Dicle Kültür, Sanat Merkezi ve Gençlik Akademisi’ni ziyaret etti. Davul ve zurnalar eşliğinde karşılanan Bakan Yılmaz, gençlerle birlikte halay çekti.

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Dicle Kültür, Sanat Merkezi ve Gençlik Akademisi’ni ziyaret etti. Burada davul ve zurnalar eşliğinde karşılanan Bakan Yılmaz, gençlerle halay çekti. Merkezi gezen Yılmaz, yaptığı konuşmada, kalkınma anlayışlarının insan odaklı olduğunu tekrar hatırlatmak istediğini belirterek, “Gençlere sundukları imkanlar için merkezin işleyişinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Böyle güzel faaliyet yaptığınız için sizleri tebrik ediyorum. Böyle ortamların sayısının artmasını diliyorum. Kısmet olurda, Diyarbakır’ın milletvekili olarak görev yaparsam bütün çalışmalarımızda, böyle merkezlerin sayısının daha da artması ve bu altyapıların gelişmesi için daha çok gayret edeceğiz. Her zaman altını çiziyorum ve burada da söyleyeceğim. İnsan odaklı hareket edersek, sonuçta her şey güzel olur. Kalkınma sadece fiziki bir hadise değil. Her şeyden önce insanın mutluluğu, insanın kendisini daha iyi ifade edebilmesi için bir taraftan eğitim bir taraftan da sosyal aktiviteler çok önemlidir” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.