Bakan Yılmaz Seçmenlerle Buluştu

Bakan Yılmaz Seçmenlerle Buluştu
Kalkınma Bakanı ve AK Parti Diyarbakır Milletvekili adayı Cevdet Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında kendi seçim bürosunda seçmenlerle buluştu. Bakan Yılmaz burada seçime ve Türkiye’nin uluslararası...

Kalkınma Bakanı ve AK Parti Diyarbakır Milletvekili adayı Cevdet Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında kendi seçim bürosunda seçmenlerle buluştu. Bakan Yılmaz burada seçime ve Türkiye’nin uluslararası ekonomik durumuna yönelik yaptığı açıklamada, "Geçmişte dünyada kriz yokken bizde vardı. Şimdi dünyada kriz var bizde yok" dedi.

Bakan Yılmaz Yenişehir ilçesindeki seçim bürosunda seçmenlerle bir araya geldi. Burada seçmenlere konuşan Bakan Yılmaz, dünyadaki ekonomik durum ve ve çözüm sürecine yönelik açıklamalarda bulundu. AK Parti iktidarı ile birlikte Türkiye ekonomisinde ciddi bir iyileşmenin gerçekleştiğini dile getiren Kalkınma Bakanı Yılmaz, çözüm sürecinde de eski hükümetlere kıyasla büyük bir başarı sergilendiğini vurguladı. Bakan Yılmaz, daha önceki hükümetlerin başarısız olmasının sebebinin arkalarında güçlü bir parlamento olmaması olduğunu ifade ederek, Türkiye’nin artık bu tür durumları aştığını aktardı. Bakan Yılmaz, aynı zamanda istikrarlı bir Türkiye için daha büyük adımlar atılması gerektiğini ve parti olarak bunu yapacaklarını belirterek, "Geçmişte rahmetli Erbakan, rahmetli Özal Türkiye’de barış ortamını sağlamak için çalıştılar ama olmadı. Niye olmadı? Arkalarında çok güçlü bir parlamento gücü yoktu çünkü. Şimdi Türkiye bunu yakalamış durumda. Allah’ın izniyle AK Parti böyle güçlü bir şekilde yoluna devam ettiği sürece bu çözüm sürecini de biz tamamlayacağız. Biz başlattık buralara biz getirdik inşallah biz tamamlayacağız. Birileri sanki AK Parti çözüm sürecine karşıymış gibi bir hava oluşturmaya çalışıyor. Bunun böyle olmadığını en iyi siz biliyorsunuz. Dünyanın yaşadığı en derin ekonomik krizden geçiyoruz. İnanın AK Parti gibi bir hükümet şu an iş başında olmasaydı bugün ekonomimiz çok farklı bir yerdeydi. Dünyada bu kadar derin bir krizin olduğu bir dönemde Allah’a şükür yine iyi kötü büyüyoruz, gelişiyoruz, istihdam imkanları oluşturuyoruz. Geçmişte dünyada kriz yokken bizde vardı. Şimdi dünyada kriz var bizde yok Allah’a şükür. Önümüzdeki yıllarda da ekonomimizi büyütmek istiyorsak, insanımıza aş iş vermek istiyorsak fakirimize fukaramıza bütçe ayırmak istiyorsa güçlü bir hükümete ihtiyacımız var. İstikrarlı bir hükümete ihtiyacımız var. O yüzden bu istikrarımızı devam ettirmemiz, ekonomik açıdan da çok çok önemli" diye konuştu.

KALKINMA BAKANI VE AK PARTİ DİYARBAKIR MİLLETVEKİLİ ADAYI CEVDET YILMAZ,

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.