Bakan Yılmaz'ın Sivas Temasları

Bakan Yılmazın Sivas Temasları
Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Afganistan'daki skorsky tipi helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 12 askeri karşılamak için Sivas programlarını iptal ederek Ankara'ya gitti.

- Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Afganistan'daki skorsky tipi helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 12 askeri karşılamak için Sivas programlarını iptal ederek Ankara'ya gitti.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Teknikerler Birliği Sivas Şubesi açılışına katıldı. Açılışın ardından Teknikerler Birliği Genel Başkanı Ertan Kılıç, Bakan Yılmaz'a çeşitli hediyeler takdim etti. Kılıç, Teknikler Birliği'nin gerçekleştirilmesi beklenen projeleri hakkında Bakan Yılmaz'a bilgiler vererek, çalışmalarıyla ilgili hazırladıkları dosyayı sundu. Açılışın ardından, Bakan Yılmaz 'Lider Ülke Türkiye 2' Siyaset Akademisi'ne katılmak üzere, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Konferans

Salonu'na geçti. Akademiye konuşmacı olarak katılan, AK Parti Kütahya Milletvekili Prof. Dr. İdris Bal, siyaset ve terörizme ilişkin konulara değindi.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, buradaki programın ardından, Afganistan'daki helikopter kazasında şehit olan 12 askerin cenazelerini karşılamak üzere Sivas'taki programlarını iptal ederek, havayolu ile Ankara'ya geçti.

BAKAN YILMAZ'IN SİVAS TEMASLARI

BAKAN YILMAZ'IN SİVAS TEMASLARI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.