Bakan Zeybekci’den "Provokasyon" Uyarısı

Bakan Zeybekci’den Provokasyon Uyarısı
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Ağrı’da askerimize saldırarak şu mesajı veriyorlar. Silah hala elimizde diyorlar. Doğu’da silahla oy alıyorlar insanlardan. Bu süreçle bunun ortadan kalkacaklarını bild...

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Ağrı’da askerimize saldırarak şu mesajı veriyorlar. Silah hala elimizde diyorlar. Doğu’da silahla oy alıyorlar insanlardan. Bu süreçle bunun ortadan kalkacaklarını bildikleri için panikle silah gösteriyorlar" dedi.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli’de partisinin aday tanıtım toplantısına katıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen tanıtım toplantısına Bakan Zeybekci’nin yanı sıra, diğer milletvekili adayları Mehmet Yüksel, Bilal Uçar, Nurcan Dalbudak, Osman Yüceliş, Emin Okkaya, Peral Uluköy, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli İl Başkanı Şahin Tin ve çok sayıda partili katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan aday tanıtım toplantısında ilk olarak adaylarla ilgili hazırlanan slayt gösterildi. Salonda ‘Yeni Türkiye yolunda ikinci yarı başlıyor’ afişi dikkat çekerken, Bakan Zeybekci uzun bir konuşma yaptı.

Türk milletinin tarihinin iyi incelenmesi gerektiğini belirten Zeybekci, "Bu milletin tarihine bakın. Asla diz çökmedi. Diz çöküp aman demedi. Diz çöktüremediler, bundan sonra da çökmeyeceğiz. Onu asla görmeyecekler. Biz uzun yıllar sonrasını düşünüyoruz. Ancak yarını bile görmeyenler bol keseden savuruyor. Biz ise 2023, 2053 ve 2071’in planlarını yapıyoruz" dedi.

"ANALAR ARTIK AĞLAMASIN"

AK Parti olarak çözüm sürecine tüm vücutlarını koyduklarını kaydeden Zeybekci, "Recep Tayyip Erdoğan bu sürece siyasi hayatını koydu. Yeter ki kardeş kanı akmasın. Analar ağlamasın. Artık hiç kimse yas tutmasın diye bu sürece başladık. Başkaları hayal bile edemezdi böyle bir sürece dahil olmayı. Bu süreçten birilerinin ödü kopuyor. Çünkü onların hayatları terör üzerine. Ağrı’da askerimize saldırarak şu mesajı veriyorlar. Silah hala elimde diyorlar. Doğu’da silahla oy alıyorlar insanlardan. Bu süreçle bunun ortadan kalkacaklarını bildikleri için panikle silah gösteriyorlar. Bunları yapmaya devam edecekler. Ankara’da HDP’ye silahla saldırdılar. Şiddetle kınıyoruz. Bu da başkalarının bir oyunudur. Biz bu oyunlara gelmeyeceğiz. Bu olaylara hazırlıklı olun" diye konuştu.

"HOROZ GİBİ DİMDİK DURACAĞIZ"

Seçimlerde herkesin iktidarın kim olacağını bildiğini ifade eden Zeybekci, sözlerini şöyle tamamladı: "7 Haziran’da hükümette değişiklik olmayacak. Bunu herkes biliyor. Siyasi iktidar devam edecek. Bu seçim bir iktidar seçimi değil. Beddua edenlerin beddualarına rağmen siyasi ve ekonomik istikrar devam edecek. Biz dimdik duracağız. Hele hele Denizlililer olarak horoz gibi dimdik duracağız."

Konuşmanın ardından Denizli milletvekili adayları sahneye çıkarak partilileri selamladı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.