Bakan’dan Yılmaz Erdoğan’ı Kutlama

Bakan’dan Yılmaz Erdoğan’ı Kutlama
Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, ’Son Umut’ (The Water Diviner) filmindeki rolüyle ’Australian Academy of Cinema and Television Arts’ta ‘En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu’ ödülüne layık görülen Yılmaz E...

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, ’Son Umut’ (The Water Diviner) filmindeki rolüyle ’Australian Academy of Cinema and Television Arts’ta ‘En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu’ ödülüne layık görülen Yılmaz Erdoğan’ı kutladı.

Sosyal paylaşım sitesinden Yılmaz Erdoğan’ı kutlayan Bakan Ömer Çelik, Türk sinemasının filmleriyle, müzikleriyle ve oyuncu performanslarıyla uluslararası arenada önemli başarılar elde ettiğini dile getirdi. Yılmaz Erdoğan’ın ‘Son Umut’ (The Water Diviner) filmindeki performansıyla Avustralya’nın Oscar’ı olarak bilinen Australian Academy of Cinema and Television Arts’ta ‘En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu’ ödülüne layık görüldüğünü hatırlatan Çelik, “Uluslararası arenada alınan bu ödülleri anlamlı buluyorum. Erdoğan’ı başarısından dolayı tebrik ediyorum. Bu vesileyle Türkiye’nin tanıtılmasına katkı sağlayan herkese bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.