Bakanı Ala onları yalnız bırakmadı

Bakanı Ala onları yalnız bırakmadı
İçişleri Bakanı Efkan Ala, 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı'nda şehit düşen polisler için düzenlenen...

İçişleri Bakanı Efkan Ala, 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı'nda şehit düşen polisler için düzenlenen mevlit programına katıldı.

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı Polis Yerleşkesi'nde 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olan polisler için okutulan mevlide katıldı. Programa Bakan Ala'nın yanı sıra, İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Selami Altınok, Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, Emniyet Genel Müdürü Celaletttin Lekesiz, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, emniyet müdürleri, Özel Harekat Daire Başkanlığı personeli ve şehit aileleri katıldı. Kur'an tilaveti ile başlayan programda şehitler için mevlit okutularak, dualar edildi. Şehit aileleriyle yakından ilgilenen Bakan Ala, acılarını derinden paylaştığını belirtti. Programda havanın soğuk olması nedeniyle üşüyen şehit ailelerine Özel Harekat polisleri ceketlerini ve battaniye verdi. Özel Harekat Daire Başkanlığı'nda görevli polisler tek tek şehit aileleri ile ilgilenirken, bazı şehit yakınları Kur'an tilaveti sırasında gözyaşlarını tutamadı. Şehitlerin çocukları, ellerinde babalarının resimleri ile programa katıldı.

Bakan Ala, bu ülkeyi bölmeye kimsenin gücünün yetmeyeceğini belirterek, tüm şehitlere Allah'tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diledi.

Program şehitler için okunan duaların ardından son buldu.

Bakanı Ala onları yalnız bırakmadı

Bakanı Ala onları yalnız bırakmadı

Bakanı Ala onları yalnız bırakmadı

Bakanı Ala onları yalnız bırakmadı

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.