Bakanlık Atamaları Resmi Gazetede Yayınlandı

Bakanlık Atamaları Resmi Gazetede Yayınlandı
Başbakanlık ile Başbakan Yardımcılığı, Adalet, Aile ve Sosyal Politikalar, Bilim, Sanayi ve Teknoloji, Çevre ve Şehircilik, Ekonomi, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Gıda, Tarım ve Hayvancılık, Kültür ve Turizm, Milli Eğitim, Milli Savunma ve Orman ve Su İşleri

Başbakanlık ile Başbakan Yardımcılığı, Adalet, Aile ve Sosyal Politikalar, Bilim, Sanayi ve Teknoloji, Çevre ve Şehircilik, Ekonomi, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Gıda, Tarım ve Hayvancılık, Kültür ve Turizm, Milli Eğitim, Milli Savunma ve Orman ve Su İşleri bakanlıklarına ait atamalar Resmi Gazete’de yayımlandı. 

  Resmi Gazete’de yer alan atama kararlarına göre;

  Başbakanlıktan,  Rize İl Müftülüğü’ne İsmail Yalçın’ın ataması yapıldı.

  Başbakan Yardımcılığından, Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığı’na, Kültür ve Turizm Bakanlığı Bakanlık Müşaviri Hamza Taşdelen atandı.

  Adalet Bakanlığından, Teftiş Kurulu Başkanlığı’na, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Başmüfettişi Vedat Ali Tektaş,  Eğitim Dairesi Başkanlığı’na, Ankara Hakimi İbrahim Şahin, Strateji Geliştirme Başkanlığı’na, Strateji Geliştirme Başkanlığı Daire Başkanı Alpaslan Azapağası, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı’na, Akyurt Hakimi Servet Gül, İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığı’na, Danıştay Tetkik Hakimi Birol Terlemez getirildi.

  Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’ndan,  Sosyal Yardımlar Genel Müdür Yardımcıları Bedri Ünal, Ümit Güner, Bakanlık Müşaviri Süleyman Dinçer, Hakkari Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdulbaki Aydın, Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Süleyman Karadeli, Adıyaman Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sait Mızraklıdağ, Bartın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Orhan Külekçi, Burdur Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Osman Çizmeci, Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Çitil, Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Yıldırım, Adana Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Erhan Güngör,  başka bir göreve atanmak üzere bu görevlerinden alındı. Sosyal Yardımlar Genel Müdür Yardımcılığı’na Bakanlık Müşaviri Şuayıp Tunçal atandı. Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığı’na Bakanlık Müşaviri Faik Yıldırım getirildi. Van Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne Zeynel Abidin Koç’un ataması yapıldı. Hakkari Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne Mehmet Akif Bildirici atandı.  Adana Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne İsmail Kılıç getirildi.  Bakanlık Müşavirliği’ne Ayşe Pehlivan atandı.

  Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından, Ardahan Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü’ne Hasan Şanlı getirildi. Şanlıurfa Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü’ne Elazığ Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Zafer Aydın atandı, bu suretle boşalacak olan Elazığ Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü’ne Mustafa Yavuztürk getirildi.

  Çevre ve Şehircilik Bakanlığından,  Müfettişliklere, Müfettiş Yardımcıları Mahmut Mustafa Hanefioğlu, Ümit Poyraz, Yasin Göven, Osman Nuri Özkök, Mustafa Akçelik, Ahmet Ersan Demir ile Erinç Çetinkaya’nın atamaları yapıldı. Bakanlık Müşavirliği’ne, Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Davut Güney atandı.

  Ekonomi Bakanlığından, Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı’na Hayrettin Yücel atandı.

  Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığından, Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdürlüğü’nde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliği’ne aynı yer Genel Müdür Yardımcısı Oğuz Bayram’ın ataması yapıldı.

  Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından,  Batman İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ömer Tercan, başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı. Bingöl İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’ne, Hakkari İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Yıldırım’ın ataması yapıldı. Trabzon İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’ne, Cahit Gülbay getirildi. Strateji Geliştirme Başkanı Ömer Bülent Arslan, başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.  Ordu İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’ne, Kemal Yılmaz atandı. Yapılan yeterlik sınavında başarı gösteren, Yasin Yavuz Müfettişliğe atandı. Bakanlık Müşavirliği’ne, Rehberlik ve Teftiş Başkanı Erdal Celal Sumaytaoğlu getirildi. Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı’na, İsmail Kemaloğlu atandı. Müsteşar Yardımcılığı’na, Volkan Mutlu Coşkun getirildi.

  Kültür ve Turizm Bakanlığından, Mardin İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne, Remzi Uslu atandı.

  Milli Eğitim Bakanlığından, Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Recep Dernekbaş getirildi. Bakanlık Müşavirliği’ne, Strateji Geliştirme Başkanı Nurettin Konaklı’nın ataması yapıldı. Strateji Geliştirme Başkanlığı’na Veysel Erdel atandı. Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, Turgut Özbek getirildi.

  Milli Savunma Bakanlığından, Bakanlık Müşavirliği’ne Sedat İlhan Güldoğan atandı.

  Orman ve Su İşleri Bakanlığından,  Devlet Su İşleri Genel Müdür Yardımcılığı’na, 5. Bölge Müdürü (Ankara) Murat Acu getirildi. Orman Genel Müdürlüğü Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü’ne Mümin Döngez atandı. Orman Genel Müdürlüğü Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü’ne Alpaslan Altındaş’ın ataması yapıldı.  Orman Genel Müdürlüğü Isparta Orman Bölge Müdürlüğü’ne İsmail Tüfekçi getirildi.

 

Kaynak:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.