Bakırköy’de Trafik Kazası: 1 Ölü, 2 Yaralı

Bakırköy’de Trafik Kazası: 1 Ölü, 2 Yaralı
Bakırköy’de direksiyon hakimiyetini kaybeden aşırı süratli bir sürücü, refüjü aşarak havalandıktan sonra bir cipe çarpıp tekrar havalanarak sonra bir otomobilin üzerine düştü. Kaza sonucu aracın düştüğü otomobildeki kadın sürücü feci şekilde hayatını kayb

- Bakırköy’de direksiyon hakimiyetini kaybeden aşırı süratli bir sürücü, refüjü aşarak havalandıktan sonra bir cipe çarpıp tekrar havalanarak sonra bir otomobilin üzerine düştü. Kaza sonucu aracın düştüğü otomobildeki kadın sürücü feci şekilde hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı.

Kaza, dün saat 23.00 sıralarında Bakırköy Şenlikköy Mahallesi Yeşilköy Caddesi Plakçılar mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, Florya’dan Bakırköy istikametine gitmekte olan Yücel Çağrı idaresindeki 34FH 8557 plakalı otomobilin sürücüsü, aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek refüje çıktı. Refüjü aşan otomobil, trafik ışıklarına çarpıktan sonra havalanarak o esnada Bakırköy’den Florya istikametine giden ve ismi Şeref olduğu öğrenilen 34 BG 444 plakalı cipin ön tekerliklerine çarptı. Cipin ön tekerleklerine çarpan araç tekrardan havalanarak o esnada Bakırköy’den Florya istikametine giden Aysun Tüfekçi (30) yönetimindeki 34 BG 1181 plakalı otomobilin üzerine düştü. Düşme sonucu Tüfekçi’nin aracı havaalanının duvarlarına savruldu. Araç içerisinde sıkışan Tüfekçi ise ezilerek yan koltuğa uçtuktan sonra feci şekilde hayatını kaybetti. Aynı araç içerisindeki Tüfekçi’nin arkadaşı Sevinç Yarsız (53) ise ağır şekilde yaralandı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis,

sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri şerit çekerek caddeyi trafiğe kapattı. Sağlık ekipleri ise ağır yaralı Yarsız ile hafif yaralı Çağrı’yı yaptıkları ilk müdahalenin ardından Dr. Bakırköy Dr. Sadi Konuk Bakırköy Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis ekiplerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen inceleme ekipleri Tüfekçi’nin cesedinin bulunduğu araçta yaklaşık 3 saatlik bir inceleme yaptı. Yapılan incelemenin ardından aracın üzeri brandayla örtülmesinin ardından Tüfekçi’nin cesedi ceset torbasına koyulduktan sonra adli tıp aracıyla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Öte yandan kaza nedeniyle caddenin Florya istikameti bir süreliğine trafiğe kapatıldı. Kaza yapan aracın çekilmesinin ardından cadde kontrollü olarak trafiğe açıldı. Bakırköy Belediyesi’ne ait temizlik araçları ise yola saçılan araç parçalarını temizledi.

Kazayı anlatan Erkan Günay isimli bir vatandaş, “Bayan süratli bir şekilde geliyordu. Önce trafik ışıklarına çarpıyor. Ardından cipin kapısına çarptığı gibi başka bir aracın üzerine düşüyor. Sonra daha duvara çarparak duruyor. 1 kişi öldü, Allah rahmet eylesin. 2 tane de yaralı var” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.