Bal Ligi

Bal Ligi
Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından 44 Malatyaspor’da kulübe destek sağlamak için 15 Mayıs’ta yapılacak gecenin hazırlıkları sürüyor.5 yıldır mücadele ettiği Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde şampiy...

Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından 44 Malatyaspor’da kulübe destek sağlamak için 15 Mayıs’ta yapılacak gecenin hazırlıkları sürüyor.

5 yıldır mücadele ettiği Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde şampiyonluğa oynayan kadrolar kurmasına rağmen hedeflenen başarıyı yakalayamayan sarı-kırmızılı takımda 15 Mayıs’ta yapılacak gecenin hazırlıkları sürüyor.

Bu doğrultuda esnaf odaları Birliği ve Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret eden 44 Malatyaspor yönetimi, yapacakları geceye iki sivil toplum örgütünün başkanını davet etti.

Geceye kendilerine destek verecek, vermeyecek ayrımı yapmaksızın herkesi davet edeceklerini belirten 44 Malatyaspor Kulüp Başkanı Müslüm Boztaş, desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür etti.

Boztaş, “Bölgesel Amatör Lig’de mücadele ettiğimiz 5 yıl boyunca bize desteklerini sunan, başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz.Sayın Çakır her zaman yanımızda oldu. Biz Malatya’mıza bir profesyonel takım kazandırma düşüncesiyle 5 yıldır 44 Malatyaspor’un başarısı için elimizden geleni yapıyoruz. Bakıldığında başarılı olduğumuz sezonlar var ama 3.lige çıkmak bir türlü kısmet olmadı. Biz bu noktadan hareketle başarıyı yakalayana, ilimize bir 3.lig takımı kazandırana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

Müslüm Boztaş, 15 Mayıs’ta yapacakları gecede sadece kulübe maddi destek sağlanması yönünde bir çabalarının olmayacağını, oraya gelenlerin manevi desteklerinin de önemli olduğunu vurgulayarak, “44 Malatya Bölgesel Amatör Lig’de Malatya’mızın adını en güzel şekilde temsil ediyor. Bu kulübümüzün desteklenmesi lazım. Yönetim olarak 15 Mayıs’ta bir gece düzenlemeyi planlıyoruz. Sporun bütün paydaşlarını gecemize bekliyoruz. 15 Mayıs’ta yapacağımız gecede sadece kulübe maddi destek sağlanması yönünde bir çabamız olmayacak. Oraya gelenlerin manevi destekleri de bizim için önemli” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.