Balcıoğulları Palet Yatırımına Devam Ediyor

Balcıoğulları Palet Yatırımına Devam Ediyor
Bursa'nın İnegöl ilçesi Hasanpaşa Köyü’nde ve BTSO OSB’deki tesislerinde ahşap palet üretimi yapan Balcıoğulları Palet A.Ş, sektördeki liderliğini sürdürüyor. Firmanın İcra Kurulu Başkanı Muzaffer Balcıoğlu çeyrek asır önce kurulan Balcıoğulları Palet A.Ş

- Bursa'nın İnegöl ilçesi Hasanpaşa Köyü’nde ve BTSO OSB’deki tesislerinde ahşap palet üretimi yapan Balcıoğulları Palet A.Ş, sektördeki liderliğini sürdürüyor. Firmanın İcra Kurulu Başkanı Muzaffer Balcıoğlu çeyrek asır önce kurulan Balcıoğulları Palet A.Ş’nin yenilikçi anlayışı ve kaliteli üretimiyle sektörde lider kuruluşlardan biri olduğunu belirterek, zirvede kalıcı olmak için yatırıma devam ettiklerini söyledi.

DÜNYA DEVLERİNE ÜRETİM

Ahşap paletlerin lojistikte en önemli halka olduğunu vurgulayan Muzaffer Balcıoğlu, kereste üretimi ile başladıkları iş hayatında çeyrek asır önce aldıkları kararla ahşap palet üretimine yöneldiklerini vurguladı. İnegöl Hasanpaşa Köyü’nde 10 bin metrekare kapalı alanda başladıkları ahşap palet üretiminde zirveyi hedeflediklerini söyleyen Muzaffer Balcıoğlu, “Bugün İnegöl ve BTSO OSB’de toplam 50 bin metrekare alanda üretim yapıyoruz. Son sitem makinelerimiz, ısıl işlem fırınlarımız ve eğitimli personelimiz ile dünya devi firmalara üretim yapıyoruz” dedi.

KALİTE BİRİNCİ ÖNCELİK

Kaliteye çok önem verdiklerini vurgulayan Muzaffer Balcıoğlu, DIN EN ISO 14001:2004, OHSAS 18001:2007, DIN EN ISO 9001:2008, DIN EN ISO 14001:2004, EN ISO 90001:2008 belgelerine sahip olduklarını belirtti. 2013 yılında da bunlara ek olarak, uluslararası pazarda üretim yapan şirketlerin çalışanlarının çalışma şartlarının, uluslararası çalışma standartlarına uygun olmasını sağlayan ve denetleyen yapı olan ‘Sedex Belgesini’ almaya hak kazandıklarını söyledi. Balcıoğlu, kurumsal yapının geliştirilmesi, ürün kalitesi ve sosyal sorumluluk ilkelerinin yerine getirilmesi yönündeki çalışmalarını Sedex üyeliği ile taçlandırdıklarını da sözlerine ekledi.

(İHS

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.