Balık Tutmak İsterken Denize Düşüp Boğuldu

Balık Tutmak İsterken Denize Düşüp Boğuldu
Zonguldak’ın Kilimli ilçesinde balık tutmak isterken denize düşen 15 yaşındaki genç boğularak hayatını kaybetti.Olay, bugün saat 15.00 sıralarına Kilimli ilçesinde bulunan balıkçı barınaklarında meyda...

Zonguldak’ın Kilimli ilçesinde balık tutmak isterken denize düşen 15 yaşındaki genç boğularak hayatını kaybetti.

Olay, bugün saat 15.00 sıralarına Kilimli ilçesinde bulunan balıkçı barınaklarında meydana geldi. İddiaya göre, okuldan çıkan Serkan Yanaz (15), arkadaşları ile balık tutmak için sahile geldi. Bu sırada bir kayanın üzerine çıkan Yanaz’ın ayağı kayınca denize düştü. Çevrede bulunan vatandaşlar kurtarmak için denize atlarken Serkan Yanaz gözden kayboldu.

Vatandaşların haber vermesi üzerine bölgeye Sahil Güvenlik ve Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Deniz Polisi sevk edildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen balık adamlar, denize düşen 15 yaşındaki genci aramaya başladı. Yaklaşık 2 saat süren aramanın ardından Serkan Yanaz’ın cesedine ulaşıldı. Yanaz’ın cenazesi denizden çıkartılarak olay yerinde hazır bekleyen ambulansa konuldu.

ARKADAŞLARI KÖTÜ HABERLE YIKILDI

Cenazenin ambulansa konulmasının ardından, denize atlayarak kurtarmaya çalışan bir kişi, “Belki yaşıyordur. Bayılmış olabilir. Bir bakın” diye seslendi. Yapılan kontrolün ardından 112 ekipleri, “Maalesef hayatını kaybetmiş” cevabını verdi. Bir ümitle bekleyen arkadaşları kötü haber ile adeta yıkıldı. 15 yaşındaki Serkan Yanaz’ın hafta sonları okul harçlığını çıkarmak için berberde çalıştığı öğrenildi.

Olayla ilgili polis ekipleri soruşturma başlattı.

ZONGULDAK’IN KİLİMLİ İLÇESİNDE BALIK TUTMAK İSTERKEN DENİZE DÜŞEN 15 YAŞINDAKİ GENÇ BOĞULARAK HAYATINI KAYBETTİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.