Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Web Sitesi Yenilendi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Web Sitesi Yenilendi
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin yenilenen web sitesi tanıtıldı.Tasarım trendlerine başlı kalınarak tasarlanmış olan Balıkesir Büyükşehir Belediye’si web sitesi Türkiye’de bir ilk olan kent portal...

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin yenilenen web sitesi tanıtıldı.

Tasarım trendlerine başlı kalınarak tasarlanmış olan Balıkesir Büyükşehir Belediye’si web sitesi Türkiye’de bir ilk olan kent portalı olma özelliğini taşıyor. Balıkesir Büyükşehir Belediye’si Karesi Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Medyasoft Genel Müdürü İhsan Taşar, Daire Başkanları Bilgi İşlem Merkezi personeli Katıldı. Yenilenen web sitesiyle ilgili olarak açıklama yapan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, "Balıkesir Büyükşehir Belediyesi kurumsal web sitesi ve Balıkesir Kent Portalı ile ilgili bu gün basınımıza ne gibi çalışmalar yapıldığını bir sunum ile aktaracağız. Web sitemizin genel karakteri kurumsal kimliğe uygun bir tasarım yapıldı ve modern web teknolojileri kullanıldı. Modern trendlere uygun dinamik ve görsel temalar kullanıldı. Bu çalışmayı Medyasoft firması ile birlikte gerçekleştirdik. Balıkesir’imize hayırlı olsun" dedi.

Medyasoft Proje Yöneticisi Volkan Ünalan, "Yeni site kurumsal kimliğe uygun bir tasarımla hazırlandı. Tasarım verdiğimiz mesajı destekler nitelikte. Kullanılan görsel dil bir bütünlük içinde. Hedef kitlesine uygun, güncel ve ilgi çekicidir. İçerik hiyerarşisi oldukça net olan site içerikleri ilgili çalışma alanları, projeler, raporlar, haberler, duyurular birimler, ilçeler başlıklar ile ilişkilendirildi" şeklinde konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.