Balıkesir’de pitbull dehşeti: 3 yaralı

Balıkesir’de pitbull dehşeti: 3 yaralı
Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, bir evin bahçesinde bağlı bulunan pitbull cinsi köpek zincirini kopararak sokağa kaçtı.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, bir evin bahçesinde bağlı bulunan pitbull cinsi köpek zincirini kopararak sokağa kaçtı. Kaçan köpek biri kadın olmak üzere 3 kişiye saldırarak hastanelik etti.

Edinilen bilgiye göre, Ayvalık'ın elit mahallelerinden Çamlık'ta bir villanın bahçesinde bağlı bulunan Pitbull cinsi köpek zincirini kopararak, Çamlık'ın Paşalimanı koyuna kaçtı. Koyda başıboş dolaşan köpek, deniz kıyısında bir kadına saldırdı. Talihsiz kadını bacak ve kollarında derin diş izleri bırakarak yaralayan hayvan, daha sonra sahilde yürüyüş yapmakta olan yaşlı bir adam ile balıkçı teknesini kıyıya bağladıktan sonra karaya çıkan bir balıkçıya saldırdı.

Köpeğin 3 kişiyi vücudunun çeşitli yerlerinden yaralaması sonrasında yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Yardım Ambulansı ile Ayvalık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede kol ve bacaklarına dikişler atıldığı öğrenilen vatandaşlar, pitbull cinsi köpeğin sahibinden şikayetçi oldu.

Paşalimanı'nda başka vatandaşlara da saldırabileceği ihtimaline karşı yaklaşık 2 saat bekletilen bir ambulans ve iki polis ekibine zor anlar yaşatan köpeğe Ayvalık Belediyesi Sokak Hayvanları Bakım Birimi ekipleri müdahale etti. Uyuşturucu iğne atılarak uyutularak etkisiz hale getirilen köpek daha sonra Ayvalık Belediyesi'ne ait Köpek Bakım Çiftliği'nde gözetim altına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Balıkesir’de pitbull dehşeti: 3 yaralı

Balıkesir’de pitbull dehşeti: 3 yaralı

Balıkesir’de pitbull dehşeti: 3 yaralı

Balıkesir’de pitbull dehşeti: 3 yaralı

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.