Balkız’a Kula’da Coşkulu Karşılama

Balkız’a Kula’da Coşkulu Karşılama
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili adayı Av. Zeynel Balkız ziyaret ettiği Kula ilçesinde Kula Pazaryeri ve çarşı esnafı tarafından coşkulu bir şekilde karşılandı.MHP Manisa Milletvek...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili adayı Av. Zeynel Balkız ziyaret ettiği Kula ilçesinde Kula Pazaryeri ve çarşı esnafı tarafından coşkulu bir şekilde karşılandı.

MHP Manisa Milletvekili Adayı Av. Zeynel Balkız Kula’da Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Hasan Eryılmaz ile pazaryeri ve çarşı esnafı ziyareti gerçekleştirdi.

Büyük bir ilgi ile karşılanan Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Zeynel Balkız esnafı tek tek selamladı.

Ziyarette sık sık sevgi gösterileri ile karşılanan Ergün ve Balkız, esnafın istekleri ile vatandaşın dertlerini de dinlediler.

Adaletin tekrardan tesisini sağlayacaklarını, işçinin yüzünü güldüreceklerini, esnaf için projelerinin kapsamlı olduğunu ifade eden Balkız, “Vergi gelirleri içindeki dolaylı vergilerin payının azaltılması suretiyle dar gelirlilerin vergi yükü hafifletilerek vergide adalet sağlanacaktır. Vergi sistemi basitleştirilecek, denetimler etkinleştirilecek.” dedi.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ (MHP) MANİSA MİLLETVEKİLİ ADAYI AV. ZEYNEL BALKIZ ZİYARET ETTİĞİ KULA İLÇESİNDE KULA PAZARYERİ VE ÇARŞI ESNAFI TARAFINDAN COŞKULU BİR ŞEKİLDE KARŞILANDI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.