Ballıca Mahallesinde Muhabbet Dolu İftar

Ballıca Mahallesinde Muhabbet Dolu İftar
Dulkadiroğlu Belediyesi iftar sofralarını Ballıca mahallesine kurdu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftar programında kardeşlik, birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.

Dulkadiroğlu Belediyesi iftar sofralarını Ballıca mahallesine kurdu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftar programında kardeşlik, birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.

Kahramanmaraş Merkez İlçe Dulkadiroğlu Belediyesi'nin düzenlediği iftar programları devam ediyor. Son olarak Ballıca mahallesinde iftar sofrasını kurduklarını dile getiren Belediye Başkanı Necati Okay, kısa bir değerlendirme yaparak birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

1-20160623140111.jpg
Ramazan ayında düzenledikleri tüm iftarların vatandaşlarla kaynaşma ve birlik beraberliği pekiştirme amacı güttüğünü kaydeden Başkan Okay, gösterilen ilginin de bu muhabbetin yansıması olduğunu aktardı.
Ballıca mahallesine kurdukları iftar sofrasına Beyazıtlı ve Büğlek mahallelerinden de katılım olduğunu aktaran Başkan Okay, sözlerini şu şekilde sürdürdü; "Ramazan ayı boyunca hemşerilerimizle Ramazan'ın bereketini ve güzelliklerini paylaşmak için çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Tabi bunların içinde en önemlisi de iftar programlarıdır. Her gün farklı bir mahallemizde bir iftar programı organize ediyoruz. Bugün de Ballıca mahallemizde bir organizasyon gerçekleştirdik."
Etkinliklerin devam edeceğini kaydeden Başkan Okay, çarşı iftarları da düzenleyeceklerini belirterek, "Bu etkinliklerimiz bayram gününe kadar devam edecek. Bayrama birkaç gün kala geleneksel hale getirdiğimiz kapalı çarşı iftarımızı yapacağız" dedi.

2-20160623140111.jpg
Ramazan ayı etkinliklerini bayram kahvaltısıyla tamamlayacaklarını anlatan Başkan Okay, sözlerini şu şekilde tamamladı; "Aynı şekilde geleneksel hale getirdiğimiz Osmanlı bayram kahvaltıları programımızın da üçüncüsünü gerçekleştireceğiz. Bu yıl Ulu Cami'nin önünde bayram kahvaltımızı yapacağız. Ramazan'ın maneviyatına uyun şekilde birlik ve beraberliğimizi güçlendirecek etkinliklere imza atmaya devam edeceğiz"

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.