Baloğlu: “Ak Parti Daha Da Güçlenmeli”

Baloğlu: “Ak Parti Daha Da Güçlenmeli”
AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mustafa Baloğlu, memleketi Akşehir’de hemşehrileriyle buluştu.Mustafa Baloğlu, Akşehir ziyaretlerine esnaf ve vatandaşlardan başladı. Her gittiği yerde büyük bir sevg...

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mustafa Baloğlu, memleketi Akşehir’de hemşehrileriyle buluştu.

Mustafa Baloğlu, Akşehir ziyaretlerine esnaf ve vatandaşlardan başladı. Her gittiği yerde büyük bir sevgi seliyle karşılaşan Baloğlu, Akşehir Kent Ormanları’ndaki Hıdırellez Şenlikleri’ne de katıldı. Akşehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Hıdrellez etkinlikleri çerçevesinde pişirilen 5 kazan gölleyi vatandaşlara dağıtan Baloğlu, şenlikler çerçevesinde oynanan oyunlarda başarılı olanlara da ödüllerini verdi. Baloğlu’na seçim çalışmalarında AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Akşehir Koordinatörü Mustafa Kemal Avcıoğlu, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Bahadır Örs, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer eşlik etti.

“KONYA BU ŞANSI İYİ DEĞERLENDİRMELİ”

Seçim ziyaretlerinde asıl gayenin oy istemek olmadığını, vatandaşların sorun ve beklentilerini de dinlemek istediklerini belirten Baloğlu, “Vatandaşlarımızın bize olan teveccühü malumunuz. Her gittiğimiz yerde inanılmaz dualar ediliyor, büyük sevgi gösteriliyor. Bundan büyük gurur duyuyoruz. Bizler bu seçim çalışmalarını sadece oy istemek için yapmıyoruz. Bizler, vatandaşlarımızın ne eksikleri var, bizden neler bekliyorlar diye sormak için seçim gezileri düzenliyoruz. Özellikle de şunu vurgulamak istiyoruz: Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun bulunduğu bir listede yer almak ciddi bir sorumluluk yüklüyor bize. Başbakanımız var gücüyle çalışan, gece demeden gündüz demeden vatandaşıyla bir araya gelmeye çabalayan, İslam dünyasına ilham veren bir lider. Aynı zamanda da Konya’mız için büyük bir şans. Hani derler ya marifet iltifata tabiidir diye. Bu seçimde yüksek bir oranla AK Parti’yi daha güçlü bir iktidara taşımalıyız” dedi.

“SEÇİM, AK PARTİ VE DİĞERLERİ ARASINDA GEÇECEK”

Muhalefete yüklenen Baloğlu, baraj altında kalacak partilerin arasına HDP’nin de katılacağını, CHP ve MHP’nin ise umduğu oy oranına asla kavuşamayacağını vurguladı. Baloğlu, “HDP’nin özellikle de son günlerde kullandığı dil çok üzücü. Etnik köken üzerinden, kan üzerinden siyaset yapmak onlarda alışkanlık yapmış artık. Bu seçim AK Parti ve diğer partiler arasında geçecek. HDP’nin barajı aşacağına kesinlikle inanmıyorum. Sayın Kılıçdaroğlu ve Bahçeli de büyük hayal kırıklığına uğrayacaklar. Onlar da bekledikleri oy oranına ulaşamayacaklar. Eğer bu ülkede sorun varsa, bunun çözümü yine AK Parti’dir. Tabii ki bunları bir seçim malzemesi olarak kullanmak istemiyoruz. Ama AK Parti insanımızın yaşam standartlarını yükseltti. Peki ya muhalefet ne yaptı? Ancak peri masallarıyla halkı uyutmaya çalıştı. Dolayısıyla halkımızın küresel oyunlara gelmeyeceğine gönülden inanıyorum” ifadelerini kullandı.

AK PARTİ KONYA MİLLETVEKİLİ ADAYI MUSTAFA BALOĞLU, MEMLEKETİ AKŞEHİR’DE HEMŞEHRİLERİYLE BULUŞTU.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.