Balta, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Balta, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Muhammet Balta, seçim çalışmalarını Trabzon’un Akçaabat ilçesinde sürdürdü.İlçede Sanayi Sitesini ziyaret ederek esnaflarla tek tek ile görüşen Balta, 13 yıllık i...

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Muhammet Balta, seçim çalışmalarını Trabzon’un Akçaabat ilçesinde sürdürdü.

İlçede Sanayi Sitesini ziyaret ederek esnaflarla tek tek ile görüşen Balta, 13 yıllık iktidarları sürecinde esnafa önemli destek verdiklerini belirterek, ”İnşallah 7 Haziran sonrası bu desteklerimizi artırarak devam ettireceğiz” dedi.

Balta ziyareti sırasında yaptığı konuşmada esnafın sorunlarını dinlediklerini ifade ederek, “ Trabzon ekonomisine, istihdama çok değerli katkıda bulunan Akçaabat Sanayi Sitesinde esnafımızı ziyaret ettik. Sorunlarını dinledik, sohbet ettik. Sanayi esnafımıza önemli teşvikler ve destekler verdik, birçok iyileştirme sağladık. 7 Haziran seçimlerinde sizlerin desteğine talip olmak için buradayız. Bütün esnafımıza Allah iş yoğunluğu versin. Esnaf ekonominin bel kemiğidir. Esnaf istikrarlı bir ekonomik ve siyasi ortamda yaşamayı sever. Esnafın yoğun olduğu ülkelerde gelir dağılımı dengede olur. Hepsine hayırlı kazançlar diliyorum” dedi.

AK PARTİ TRABZON MİLLETVEKİLİ ADAYI MUHAMMET BALTA, SEÇİM ÇALIŞMALARINI TRABZON’UN AKÇAABAT İLÇESİNDE SÜRDÜRDÜ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.