Balta’dan Trabzon’daki 688 Mahalle Muhtarına Mektup

Balta’dan Trabzon’daki 688 Mahalle Muhtarına Mektup
AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Muhammet Balta, bir mektup kaleme alarak Trabzon’da bulunan tüm muhtarlara gönderdi.Mektubuna “Çok Değerli Muhtarım Ülkemizin, Bölgemizin ve şehrimizin kalkınm...

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Muhammet Balta, bir mektup kaleme alarak Trabzon’da bulunan tüm muhtarlara gönderdi.

Mektubuna “Çok Değerli Muhtarım Ülkemizin, Bölgemizin ve şehrimizin kalkınması ve gelişmesindeki aziz emeğiniz ve samimi desteğiniz her türlü takdirin üzerindedir” diyerek başlayan Balta muhtarlara birlikte çalışma vurgusu yaparak “Ülkemiz son 13 yılda büyük bir değişim ve gelişim göstermiş, şimdi yeni ve büyük bir heyecanla 2023 vizyonunu ortaya koymuştur. Bu vizyonu Trabzon’umuza 688 mahallemize taşımak arzusundayım. Sizlerin fikir, tavsiye ve tekliflerini son derece önemli buluyorum. İl Genel Meclisi Başkanlığı, İl Başkanlığı ve son olarak yürüttüğüm Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcılığı görevlerimde de hep bu anlayışla çalışma gayreti içerisinde oldum. Şimdi 25. Dönem Milletvekili aday adayı olarak ve sonrasında nasip olur Milletvekili seçilirsem, bu değerli fikir, beklenti ve taleplerinizin en yakın takipçisi ve tatbikçisi olacağım” ifadelerini kullandı.

Muhammet Balta, mektupta ayrıca muhtarlardan mahalleleri, ilçeleri ve bütünüyle Trabzon’a ait talep, fikir ve beklentilerini kendisine bildirmelerini isteyerek “Bu talep, fikir ve beklentilerinizi, tasnif edip mahallenize ve şehrimize kazandırmak için çalışacağımı bilmenizi isterim. İnsanlara hizmeti hakka ibadet bildiğimiz bu aziz yolda dua ve samimi desteklerinizi talep eder, size ve ailenize en kalbi selam ve saygılarımı sunarım” dedi.

Öte yandan kendisine mektup ulaşan muhtarların tek tek taleplerini Balta’ya göndermeye başladıkları öğrenildi.

AK PARTİ TRABZON MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI MUHAMMET BALTA,  BİR MEKTUP KALEME ALARAK TRABZON’DA BULUNAN TÜM MUHTARLARA GÖNDERDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.