Bandırma'da Kent Konseyleri Konferansı

Bandırmada Kent Konseyleri Konferansı
Balıkesir'in Bandırma ilçesinde Kent Konseyi ve işlevleri konusunda bir konferans düzenlendi.

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde Kent Konseyi ve işlevleri konusunda bir konferans düzenlendi.

Bandırma Belediye Meclis Salonu'nda Bandırma Kent Konseyi tarafından düzenlenen "Kent Konseyi Nedir? İşlevleri Nelerdir?" isimli konferansa, Bursa Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Şazi Çavuşoğlu, Nilüfer Kent Konseyi Genel Sekreteri Mehmet Kartal, İzmir Konak Kent Konseyi Genel Sekreteri Metin Ertan ve İzmir Konak Kent Konseyi ve Türkiye Kent Konseyleri Platformu Sekreteri Nurten Topçu konuşmacı olarak katıldılar. Bandırma Kaymakamı Ali Mantı ve Belediye Başkanı Sedat Pekel, Kent Konseyi Başkanı Dr. Selim Panç'ın yanısıra konsey üyelerinin de katıldığı konferansta Bandırma'daki Kent Konseyi çalışmaları hakkında bilgi verili.

Belediye Başkanı Sedat Pekel, Kent Konseyi'nin şehir yönetiminde önemli bir noktada olduğunu belirterek, "Bandırma'da Kent Konseyi'nin özgürce çalışabilmesi için siyasi otorite olarak hiçbir engel çıkmamasına özellikle önem gösteriyoruz. Kent Konseyi yerel yönetimlerin siyasi görüşlerine bakmadan doğru bildiği yolda kentine hizmetler yapacaktır" dedi. Bandırma Kent Konseyi Başkanı Dr. Selim Panç'da konseyin yapısı ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Kaymakam Ali Mantı ise Kent Konseyi'nin kuruluşundan bugüne kadar çalışmalarını sürdüren üyelerine teşekkür ederek kutladı. Konak Kent Konseyi Genel Sekreteri Metin Erten yaptığı konuşmada kent konseyinin görevlerini nasıl çalıştığını anlattı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.