Bandırma’ya Üniversite Kurulacak

Bandırma’ya Üniversite Kurulacak
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD) 87. Genel İdare Kurulu (GİK) Toplantısı’nda konuşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, Bandırma’ya üniversite kurulacağı müjdesini verdi.

- Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD) 87. Genel İdare Kurulu (GİK) Toplantısı’nda konuşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, Bandırma’ya üniversite kurulacağı müjdesini verdi.

İlçedeki ‘Grand Asya’ isimli otelin toplantı salonunda düzenlenen MÜSİAD 87. Genel İdare Kurulu Toplantısı’nda selamlama konuşması yapan Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, Bandırmalıları sevindirecek bir haber verdi. Balıkesir Üniversitesi’nin dışında, ilçeye ‘Bandırma Üniversitesi’ ismiyle yeni bir üniversite kurulması için girişimlere başladıklarını kaydeden başkan Uğur, “Bandırma, Balıkesir ilinin en büyük ilçesi ve ülkenin çok önemli ticaret merkezlerinden bir tanesidir. Bandırma, her türlü hizmeti hak etmektedir. MÜSİAD’ın Genel İdare Kurulu Toplantısı’nın genel konusu eğitimdi. Bu toplantıyı fırsat bilerek, Bandırma için yaptığımız çok önemli girişimi açıklamanın yeri ve zamanıdır diye düşündük. Bandırma Üniversitesi’nin kurulma girişimlerinin en başında, Balıkesir Üniversitesi Senatosu’ndan olumlu karar çıkması gerekliydi. Bu konuyu rektörümüze ilettik ve artık konu Ankara’dadır. Cumhurbaşkanımızın da onayından sonra inşallah Bandırma Üniversitesimizin kurulmasında herhangi bir engel kalmayacaktır. Bandırmalılara hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Sanatçı İsmail Özkan’ın da katıldığı toplantıda, Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur’un konuşması salondakiler tarafından alkışlandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.