Banka Soygununun Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı

Banka Soygununun Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı
İzmir’de pompalı tüfekle banka soygunu gerçekleştiren ve emniyetin 25 bin saatlik görüntü çalışmasının ardından dün yakalan zanlıların olay anındaki yeni görüntüleri ortaya çıktı.İzmir’in Balçova ilçe...

İzmir’de pompalı tüfekle banka soygunu gerçekleştiren ve emniyetin 25 bin saatlik görüntü çalışmasının ardından dün yakalan zanlıların olay anındaki yeni görüntüleri ortaya çıktı.

İzmir’in Balçova ilçesinde 15 Temmuz günü bir banka şubesine ellerinde pompalı tüfekle giren ve 211 bin 750 Tl para çalarak hiçbir delil bırakmadan kayıplara karışan ağabey ile kardeşin yeni görüntüleri ortaya çıktı. Emniyetin 130 kameradan yaklaşık 25 bin saatlik görüntü üzerinde çalışması sonucu dün yakalanan iki soyguncunun güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerinde, ilk olarak kafasında motosiklet kaskıyla bankaya giren soyguncuların güvenlik görevlisi etkisiz hale getirerek soygunu gerçekleştirme anı yer alıyor.

Olay, 15 Temmuz günü saat 16.50 sıralarında Balçova’nın Mithatpaşa Caddesinde bir bankada meydana geldi. Plakasız siyah motosikletle bankaya gelen iki şahıs, pompalı tüfekle bankanın güvenlik görevlisini etkisiz hale getirerek silahını aldı ve gasp ettikleri 211 bin 750 TL ile olay yerinden kaçtı. Olayla ilgili İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde Gasp Büro Amirliğince çalışmalara başlandı. Hiçbir delil bırakmadan kayıplara karışan ağabey ile kardeşi ve olay sonrası onlara yardım eden bir şahıs, emniyet ekiplerinin titizlikle çalışması sonucu dün üzerlerinde 206 bin TL ile yakalandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.